Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Samsung Series 5 Chromebook cu procesor Intel Celeron

20.01.2012

În cadrul evenimentului CES, Samsung a prezentat laptopul Series 5 Chromebook cu un procesor Intel din gama buget, Intel Celeron.
Samsung Series 5 Chromebook cu procesor Intel Celeron

Procesorul, încă fără un nume, integrat pe cea de-a doua generație de laptopuri Series 5 de la Samsung cu sistem de operare Google Chrome, înlocuiește procesorul Intel Atom N570. În mod obișnuit, procesoarele din seria Celeron consumă o energie mai mare decât cele din gama Atom, dar Samsung a afirmat că autonomia bateriei va fi similară cu cea a primei generații de Chromebook-uri dar performanțele vor fi îmbunătățite.

O altă schimbare la noua generație o constituie designul, capacul având un finisaj mat în schimbul unuia lucios. Dimesiunea ecranului a rămas aceeași de 12.1 inch, la fel și cei 16 GB de capacitate de stocare.

Noua generație de Chromebook Series 5 va fi disponibilă în a doua jumătate a anului având preț de pornire de 399$ pentru modelul cu WiFi și 449$ pentru cel cu modul 3G.

 

Sursa: laptoping.com

 

Comenteaza




Te-ar putea interesa si:

Samsung adaugă Seriei 9 un nou model de notebook cu ecran de 11.6 inch
Samsung adaugă Seriei 9 un nou model de notebook…

Samsung intenționează să lanseze un nou model de notebook Seria 9 ce va fi prevăzut cu un ecran de 11.6 inch și va oferi performanțe uimitoare.

Samsung introduce două noi ultrabookuri în Coreea
Samsung introduce două noi ultrabookuri în Coreea

Familia de ultrabookuri tocmai s-a mărit cu două modele de la Samsung, unul cu ecran de 13 inch și unul cu ecran de 14 inch.

Google coboară prețurile Chromebook-urilor
Google coboară prețurile Chromebook-urilor

Au trecut 5 luni de la lansarea oficială a Chromebook-urilor și Google speră să le facă mai atractive micșorând prețurile și cu câteva modificări la sistemul de operare.

Chrome OS netbook, o alernativă la tabletă
Chrome OS netbook, o alernativă la tabletă

Tabletele încep să câștige teren din ce în ce mai mult în fața netbookurilor, dar dacă doriți un sistem portabil ușor tradițional, puteți opta pentru noile netbookuri de la…