Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uriPrimul laptop echipat cu Huron River adus în România de Lenovo

25.01.2011

Lenovo a lansat IdeaPad Y560p, care este echipat cu procesor de înaltă performanță și are caracteristici multimedia inedite.
Primul laptop echipat cu Huron River adus în România de Lenovo

Noul laptop este ideal pentru tinerii care sunt în căutarea unei experiențe unice atunci când vizionează un film, ascultă muzică sau în gaming.

“Lenovo își lărgește continuu linia de produse pentru consumatorii care sunt în căutarea celei mai bune tehnologii multimedia și de distracție” a declarat Aurel Nețin, Country Manager România și Moldova. “Laptopul Y560p promite performanțe rapide și avansate concentrate într-o formă cu stil. Capacitate foarte mare de stocare și grafică de înaltă calitate sunt câteva caracteristici ideale pentru cei care sunt în căutarea unei experiențe multimedia superioare”.

IdeaPad Y560p- Sistem de Entertainment de înaltă performanță într-un design elegant

Y560p este laptopul de înaltă performanță care vine echipat cu cele mai noi caracteristici multimedia, perfect pentru cei care sunt în căutarea distracției, a jocurilor sau pentru acei consumatori care creează conținut și îl împărtășesc cu prietenii lor. Având a doua generație din familia de procesoare Intel Core, acest laptop de 15.6 inch este disponibil cu platforma Huron River, procesorul fiind Intel Core i7. Cu o memorie 8GB DDR3 1333 și 750 GB HDD, consumatorii au acum posibilitatea de stocare a mai multor filme, muzică și jocuri în timp ce se bucură de performanța sistemului.

Caracteristica RapidDrive de la Lenovo combină cei 32GB SSD și capacitatea HDD de a mări performanțele sistemului. IdeaPad Y560p, care vine cu un display de 16:9 widescreen, beneficiază de certificarea Lenovo Windows 7 Enhanced Experience, care asigură cu 33% o lansare mai rapidă a sistemului și cu 50% un timp de oprire a lui, la fel ca și capacitățile de rich media și ușurința utilizării aplicațiilor de mentenanță a sistemului.

Consumatorii care sunt în căutarea celei mai recente tehnologii multimedia vor fi mulțumiti de calitatea sunetului spectaculos a laptopului Y560p, datorită boxelor JBL și Dolby Home Theater. Notebook-ul Y560p este echipat cu OneKey Theater, care permite utilizatorilor să aibă parte de experiența imaginilor și a sunetului de calitate în timp ce urmăresc filmul preferat, la doar un click distanță.

Disponibil cu exterior de metal și posibilitatea de a alege între două interioare, gri metalic și alb, notebookul Y560p este construit pentru a fi folosit cu usurință cu o mână, având și porturi user-friendly. Alte caracteristici importante sunt OneKey Rescue și Lenovo VeriFace, recunoașterea feței.

Lenovo Z560p cu Huron River

Comenteaza