Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











ASUS PadFone, tabletă și smatphone într-un singur pachet

30.05.2011

Noul concept de la ASUS, pe numele său PadFone, care urmează a fi lansat la evenimentul Computex 2011, este de fapt o combinație între o tabletă Eee Pad Transformer și un smartphone.
ASUS PadFone, tabletă și smatphone într-un singur pachet

ASUS PadFone pleacă de la ideea tabletei Eee Pad Transformer care a fost prevăzută cu un slot de introducere a telefonului mobil. Telefonul se conectează la tabletă prin ceea ce pare a fi un port HDMI, sau USB. Principalele îmbunătățiri ar fi spațiul extins de lucru și o autonomie mărită.

În acest moment specificațiile nu sunt încă definite, dar din imaginile oferite de site-ul Slashgear.com, putem spune că ASUS PadFone va avea un ecran de 10.1 inch și dimensiuni similare cu tableta Eee Pad Transformer. De asemenea, clapeta slotului unde va fi introdus telefonul este prevăzută cu o fantă ce permite tabletei să utilizeze camera foto de 5 MP integrată pe telefon.

Conectivitatea propiu-zisă a tabletei este minimală, deși se pare că ASUS a echipat PadFone-ul cu difuzoare stereo și o cameră web frontală. Încă nu se știe ce sistem de operare va rula PadFone-ul, dar există o mare posibilitate să fie vorba de noul Ice Cream Sandvich ce urmează a fi lansat în ultima parte a anului 2011.

 ASUS PadFoneASUS PadFone

 ASUS PadFone

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    HP ProBook 4720s: Stil business în 17.3 inci
    HP ProBook 4720s: Stil business în 17.3 inci

    HP ProBook 4720s oferă o simplitate rafinată într-un pachet accesibil, constituindu-se într-un real suport pentru mediul de afaceri.

    ASUS prezintă inovațiile la CeBIT 2011
    ASUS prezintă inovațiile la CeBIT 2011

    ASUS a deschis standul expozițional din cadrul CeBIT 2011 printr-un tur oferit jurnaliștilor. Aceștia au putut descoperi și experimenta inovațiile ASUS, cu puțin timp înaintea startului…

    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core
    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de…

    Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung…