Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Panasonic CF-53 primeşte un procesor Intel Ivy Bridge

25.04.2012

Panasonic Toughbook CF-53 este cel mai nou membru al familiei de notebookuri bazate pe noile procesoare Intel Ivy Bridge.
Panasonic CF-53 primeşte un procesor Intel Ivy Bridge
Panasonic Toughbook CF-53 este primul notebook robust disponibil pe piaţă la ora actuală cu procesor Intel Ivy Bridge. Acesta dispune de un ecran HD de 14 inch, un procesor Intel Ivy Bridge dual-core i5-3220, 4 GB memorie RAM, o unitate de stocare HDD de 750 GB la 7200 rpm şi beneficiează de tehnologia Intel vPro. CF-53 a fost lansat anul trecut şi este cunoscut ca un laptop „semi-rugged” sau „business-rugged”, ceea ce înseamnă că poate rezista la căzături de la o înălţime de aproape un metru. Porturile notebookului sunt sigilate pentru a nu intra praf sau lichide iar tastatură este şi ea protejată împotriva lichidelor. Notebookul este disponibil şi cu un ecran cu funcţionalitate touch şi are un preţ aproximativ de 2100$.
Sursa: laptoping.com

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Panasonic dezvăluie noul Toughbook 53
    Panasonic dezvăluie noul Toughbook 53

    Linia de notebookuri Toughbook se caracterizează prin numele său, totuși frumusețea obținerii unui notebook fiabil și dur stă în detalii. Panasonic a dezvăluit laptopul Toughbook…

    LG Shuriken Eighteen, un ultrabook cu Ivy Bridge
    LG Shuriken Eighteen, un ultrabook cu Ivy Bridge

    LG a păstrat designul lor ultrasubțire și astfel au scos la iveală un nou laptop, LG Shuriken Eighteen.