Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uriPackard Bell lansează netbookul Dot s_C

09.02.2012

Packard Bell, o filială a companiei Acer, va lansa în curând o nouă versiune a netbookul Dot s, numit și Dot s_C. Acesta va fi disponibil în luna martie la un preț de 370$.
Packard Bell lansează netbookul Dot s_C

Dot s_C pare a fi o versiune îmbunătățită a unui netbook lansat cu ceva timp în urmă, Dot s. Packard Bell Dot s_C va fi echipat cu un procesor Intel Cedar Trail Atom N2600 ce dispune de 2 nuclee și o frecvență de tact de 1.6 GHz iar pentru soluția grafică netbookul va avea la dispoziție o placă video integrată Intel GMA 3600. Netbookul Dot s_C cântărește 1.3 kg și are un ecran de 10.1 inch LCD-LED Backlit ce oferă o rezoluție nativă de 1024 x 600 pixeli.

Dot s_C măsoară doar 24 mm grosime și va fi prevăzut cu 1 GB de memorie RAM DDR3 și o unitate de stocare HDD de 320 GB. Alte caracteristici includ 3 porturi USB 2.0, HDMI și un cititor de carduri SD. Netbookul va avea o autonomie de până la 8 ore și va rula un sistem de operare Windows 7 Starter.

Sursa: eeepc.net

 


Comentarii (0)

  sus

  Comentează

  Te-ar putea interesa si:

  Packard Bell anunță tableta Liberty Tab cu sistem de operare Android 3.0
  Packard Bell anunță tableta Liberty Tab cu sistem…

  Packard Bell este o companie ce s-a concentrat pe piața IT din America de Nord. Așadar, cei de la Packard Bell au decis să intre în competiția pentru supremația dispozitivelor mobile…

  Tehnologia oferă o nouă și silențioasă experiență prin MSI GX660
  Tehnologia oferă o nouă și silențioasă experiență…

  MSI GX660 posedă tehnologia TDE și sunet Dynaudio. Suportă, de asemenea, o arhitectură duală a hard disk-ului; capacitate și performanță dublate.

  Intel amână lansarea platformei Cedar Trail-M
  Intel amână lansarea platformei Cedar Trail-M

  Intel a schimbat recent data lansarii noii platforme, Cedar Trail-M, din luna septembrie în luna noiembrie deoarece platforma a întâmpinat dificultăți cu câteva drivere grafice și…