Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Toshiba lansează noua tabletă Excite

08.02.2012

Excite este cea mai nouă tabletă cu ecran de 10 inch şi sistem de operare Android de la Toshiba. Aceasta este disponibilă în Marea Britanie la un preţ de 399 lire.
Toshiba lansează noua tabletă Excite

Toshiba Excite este mai subţire şi mai uşoară decât tableta de 10 inch Thrive lansată anul trecut şi nu are o baterie ce poate fi scoasă sau un port USB full-size, card SD sau port HDMI.

Noua tabletă Excite dispune de un procesor dual-core TI OMAP 4430 tactat la 1.2 GHz, 1 GB de memorie RAM şi 16 GB sau 32 GB capacitate de stocare. Toshiba Excite are prevăzut o cameră frontală de 2 MP şi una amplasată pe partea din spate de 5 MP. La capitolul conectivitate tableta dispune de un slot de card microSD, un port miniUSB şi un port miniHDMI. Excite măsoară 7.6 mm în grosime şi cântăreşte 544 grame.

Toshiba Excite este disponibilă în Marea Britanie cu sistem de operare Android 3.2 Honeycomb.

Toshiba Excite

Sursa: liliputing.com

 

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Toshiba extinde Seria R800 cu noi modele din gamele Protégé, Tecra şi Sattelite Pro
    Toshiba extinde Seria R800 cu noi modele din gamele…

    Toshiba își extinde gama de computere destinate profesioniștilor prin laptopuri subțiri, ușoare și durabile. Noua serie R800 include modele cu trei dimensiuni diferite: modelul R830…

    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core
    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de…

    Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung…