Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

Orice laptop poate reda 3D cu noua soluțe de la Sony

07.09.2011

Cât de des vă uitați la fișiere video în format 3D? Răspunsul la această întrebare ar trebui să decidă succesul dispozitivelor capabile de redare 3D dar marile companii decid să încludă această tehnologie fără a ține cont.
Orice laptop poate reda 3D cu noua soluțe de la Sony

Sony a prezentat în cadrul evenimentului IFA 2011 ce are loc în Berlin o soluție pentru notebookurile ce nu posedă tehnologia 3D. Tot ce aveți nevoie este de o cameră web și foița lenticulară Sony de 3mm grosime. Sony intenționează să folosească această foiță pe noile notebookuri VAIO S dar aceasta va fi oferită și celorlalți mari producători de laptopuri.

Pentru ca acest dispozitiv să funcționeze veți avea nevoie de un webcam și un program dedicat. Webcam-ul urmărește poziția feței utilizatorului iar software-ul se folosește de acea poziție astfel încât să ofere utilizatorului o imagine 3D optimă.

Foița specială are o diagonală de 15.5 inch, astfel ea se va potrivi pe majoritatea ecranelor notebookurilor. Singurul impediment al acestei soluții este prețul, preț stabilit de Sony la 183$. Așadar această soluție va fi dedicată în mare parte notebookurilor de top.

 Sony Lenticular Sheet

Sursa: geek.com

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Lenovo ThinkPad X201: productivitate oriunde v-ați afla
    Lenovo ThinkPad X201: productivitate oriunde v-ați…

    Noile notebook-uri ThinkPad X201/X201s de la Lenovo au special concepute pentru profesioniștii din ziua de azi aflați tot timpul în mișcare, oferind eficiență maximă oricând, oriunde…

    Fujitsu LifeBook AH572 3D cu tehnologia WiDi 2.0
    Fujitsu LifeBook AH572 3D cu tehnologia WiDi 2.0

    Fujitsu a lansat noul notebook LifeBook AH572, cu ecran 3D de 15.6 inch, prevăzut cu procesor Intel Core Sandy Bridge i5 și placă video Intel HD 3000.