Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Monitor cu conectivitate USB de la Green House

Monitor cu conectivitate USB de la Green House

19 ianuarie 2011
Monitoarele pe USB nu sunt tocmai un lucru nou - așa cum au fost și monitoarele de 7 inch MIMO, gândite să extindă spațiul de lucru al unui notebook prin simpla conectare la un port USB al acestuia.
Monitor cu conectivitate USB de la Green House

Predecesoarele monitorului Green House erau un pic cam mici ca să fie folositoare. Conform geek.com, ele erau gândite să afișeze o fereastră de IM sau alte gadget-uri asemănătoare.

Green House, un monitor gigant alimentat prin USB, oferă un ecran de 15,6 inch cu o rezoluție de 1366 x 769, 400:1 rata contrastului și 220 cd/m2 rata luminozității, ce poate rula fișiere multimedia în format 720p HD. Monitorul cântărește aproape 1,2 kg și are o lățime de 140 mm. Green House consumă doar 5 W în comparație cu un iPad care necesită 10 W doar pentru încărcare. Lucrul cel mai interesant la Green House este faptul că puteți conecta 6 monitoare de aceste gen pe un singur port USB, ori dacă ați încerca asta cu un monitor obișnuit ați avea nevoie de o placă specială.

Momentan monitorul Green House nu este valabil decât în Japonia, dar dacă alegeți să importați atunci prețul va porni de la 215$.