Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » MSI a dezvăluit tableta echipată cu un pico proiector

MSI a dezvăluit tableta echipată cu un pico proiector

21 ianuarie 2011
Conceptul MSI WindPad 100W ce ruleaza un sistem de operare Windows 7, are integrat un proiector care se poate roti in jurul unei axe fixe. Acesta a fost prezentat pentru prima dată la CES 2011.
MSI a dezvăluit tableta echipată cu un pico proiector

Designul tabletei cu un ecran de 10 inch nu este tocmai stilat, dar este încă un concept. MSI spune că adăugarea pico proiectorului deasupra unei tablete o poate face mult mai “atractivă” utilizatorilor care au de făcut prezentări și astfel nu mai sunt nevoiți să transporte multe echipamente. Calitatea imaginii nu va fi precum cea a proiectoarelor dedicate, dar cea oferită de unitatea demo de la MSI a fost suficientă cât să se distingă conținutul imaginii proiectate. 

O altă utilizare a tabletei este aceea de a proiecta o tastatură virtuală pe suprafața dinaintea tabletei, pe care să scrieți apăsând pe birou și nu pe ecran. Nu este un concept nou, dar este pentru prima oară prezentat cu ajutorul unei tablete.

MSI va încerca să echipeze și tableta de 10 inch cu sistem de operare Android - WindPad 100A, cu un pico proiector dar acest lucru va necesita mult timp.

Pentru ca MSI să introducă acest conceput pe piață trebuie mai întâi să-l îmbunătățească.

 msi proj concept

Sursa: alltouchtablet.com.