Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Acer, infirmă zvonul despre tendința companiei de a înlătura netbook urile în favoarea tabletelor

Acer, infirmă zvonul despre tendința companiei de a înlătura netbook-urile în favoarea tabletelor

20 ianuarie 2011
Mobilitatea, care dintotdeauna a fost o parte din ADN-ul companiei Acer, își găsește o nouă formă în seria de tablete, cu o varietate de mărimi pentru ecran și modele, gândite să facă față oricărei situații.
Acer, infirmă zvonul despre tendința companiei de a înlătura netbook-urile în favoarea tabletelor

Acer recunoaște că piața calculatoarelor se schimbă. Cum PC-urile devin din ce în ce mai mult produse de consum, apar multe dispozitive noi. Asta înseamnă că aria de acces la aceste dispozitive de către utilizatori este din ce în ce mai mare, iar tabletele sunt doar o piesă din mozaic. Așa că ele își vor găsi locul alături de netbook-uri și notebook-uri, fără să le ia locul acestora.

Evoluțiile tehnologice schimbă modul în care noi interacționăm cu dispozitivele. Nu mai este un sigur produs ci o multitudine de instrumente cu diverse caracteristici și diferite mărimi pentru ecrane concepute să ofere conexiunea necesară la momentul respectiv, permițând "individului digital" să stea conectat și să interacționeze cu lumea lui oricând, oriunde.

Pentru moment, nu sunt prevăzute dispozitive bazate pe tehnologia Intel Sandy Bridge, dar Acer oferă o tabletă Android cu ecran de 10.1 inch, pentru o experienţă superbă de divertisment pe drum sau acasă, o tabletă Android cu ecran de 7 inch, chintesența mobilității și o tabletă cu sistem de operare Windows și ecran de 10.1 inch pentru versatilitate maximă sub forma unei tablete.