Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Monitoare LG seria E – pentru rețea

Monitoare LG seria E – pentru rețea

13 mai 2011
Noua serie de monitoare de reţea de la LG permite utilizarea unui singur calculator de către mai mulţi utilizatori, beneficiind de aceleaşi performaţe de lucru ca şi când fiecare monitor ar fi independent.
Monitoare LG seria E – pentru rețea
Prin conectarea a până la 31 de monitoare la un singur calculator principal, utilizatorii au posibilitatea de a folosi calculatoarele la o viteză mare de procesare, în timp ce instituția – Biblioteca Centrală Universitară „Carol I” – își va reduce consumul de electricitate cu până la 60%.

Seria E îmbină un design simplu şi elegant cu tehnologia avansată încorporată în produsele LG. Alături de funcțiile de bază a monitoarelor clasice, precum port USB şi difuzor încorporat, monitoarele de rețea LG oferă standard VGA (D-Sub), port Ethernet şi două porturi USB pentru mouse şi tastatură. În plus, încorporează mai multe soft-uri utilitare care permit monitorizarea şi controlul activității studenților, respectiv I-com, care creează adrese IP pentru fiecare utilizator – I-pro şi Multi-share pentru utilizarea eficientă a calculatorului.

Articolul complet poate fi citit pe dandragomir.biz.