Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » HP prezintă mouse ul ce se conectează la laptop prin WiFi

HP prezintă mouse-ul ce se conectează la laptop prin WiFi

13 mai 2011
HP a dezvăluit noul mouse WiFi Mobile, un mouse portabil ce se conectează la notebook prin intermediul rețelei WiFi. Noul mouse ce folosește tehnologiile standard WiFi va fi disponibil în luna iunie a acestui an.
HP prezintă mouse-ul ce se conectează la laptop prin WiFi

HP WiFi Mobile Mouse se conectează în mod direct cu notebookul, și nu printr-un punct de acces WiFi, ceea ce înseamnă că poate fi folosit în orice împrejurimi. Când sunteți conectat la internet, puteți continua să utilizați notebookul-ul pentru a naviga pe internet. Acest lucru este un avantaj în special pentru posesorii de notebookuri cu un număr de porturi USB redus, deasemenea se elimină și receiver-ul necesar mouse-urilor wireless.

Caracteristici HP WiFi Mobile Mouse:

• Autonomie de 9 luni, mai mult decât dublul autonomiei unui mouse (de la Logitech sau Microsoft) ce se conectează prin Bluetooth

• Cinci butoane personalizabile ce permite utilizatorilor să creeze „scurtături” pentru operații comune precum: „cut”, „copy” sau „paste”

• Scroll Wheel-ul, butonul pentru derulare, este bine definit și ajută la derularea cu precizie și finețe a paginilor, atât sus și jos cât și stânga și dreapta

Pe lângă mouse-ul WiFi disponibil începând cu luna iunie a acestui an la un preț de 49.95$, HP a lansat și o nouă tehnologie wireless, Link-5, ce folosește o frecvență wireless de 2.4 GHz ce permite conectarea la același receiver a cinci dispozitive mobile HP.

 Sursa: notebooks.com