Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

Prima pagina » Noutati » MacBook Air cu procesoare Intel Core i5 și Core i7

MacBook Air cu procesoare Intel Core i5 și Core i7

01 iulie 2011
Până în acest moment este mai mult ca sigur că MacBook Air cu procesoare Sandy Bridge se va lansa alături de sistemul de operare Mac OS X Lio în luna iulie.
MacBook Air cu procesoare Intel Core i5 și Core i7

Mai multe surse au confirmat data de 19 iulie ca fiind data în care se va lansa cel mai nou sistem de operare OS X și notebookul MacBook Air cu procesoare Intel Sandy Bridge, menit să fie cel mai bine vândut laptop MacBook.

Noile laptopuri MacBook Air vor fi echipate cu procesoare de ultimă generație din seria Intel Core i7 și Core i5 cu motor grafic integrat Intel HD 3000 și va oferi suport pentru tehnologia Thunderbolt. Conform site-ului Notebooks.com, MacBook Air va utiliza, cel mai probabil, următoarele procesoare:

• Intel Core i7-2677M: 2 nuclee, 1.8 GHz (cu Turbo Boost până la 2.9 GHz), 4 MB Cache, 17 W

• Intel Core i7-2637M: 2 nuclee, 1.7 GHz (cu Turbo Boost până la 2.8 GHz), 4 MB Cache, 17 W

• Intel Core i5-2557M: 2 nuclee, 1.7 GHz (cu Turbo Boost până la 2.7 GHz), 4 MB Cache, 17 W

Procesoarele din lista de mai sus sunt concepute să ofere o putere mai mai mare de procesare ultraportabilelor precum MacBook Air. Bazându-ne pe specificațiile procesoarelor ne putem aștepta la o creștere considerabilă a performanțelor dar fără ca durata de viață a bateriei să fie afectată considerabil.MacBook Air

Acest update al laptopului MacBook Air nu va include și o reînfățișare, cei de la Apple concentrându-se mai mult pe capacitățile de procesare dar și asupra noului sistem de operare Mac OS X Lion.