Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

Prima pagina » Noutati » Hewlett Packard a făcut disponibil noul notebook HP Pavilion dv6z Quad Edition

Hewlett-Packard a făcut disponibil noul notebook HP Pavilion dv6z Quad Edition

04 iulie 2011
Notebookurile din seria Pavilion Quad Edition erau întotdeauna echipate cu procesoarea Intel, iar acum pentru prima oară, compania lansează un laptop din această serie prevăzut cu procesor AMD, mai precis din seria Fusion „Llano”.
Hewlett-Packard a făcut disponibil noul notebook HP Pavilion dv6z Quad Edition

Utilizatorii noului laptop, HP Pavilion dv6z Quad Edition, pot alege între procesoare începând de la un nivel mic, A6-3400M (@ 1.4 GHz) până la modelul de top, A8-3530MX (@ 1.9 GHz). Aceste frecvențe de lucru sunt cele standard, ele putând fi mărite, la unele procesoare, până la 2.3 GHz și 2.6 GHz prin intermediul tehnologiei AMD Turbo.

Pe lângă viteza procesorului, puterea de procesare grafică este și ea de o asemenea importanță, fiecare procesor având integrat o placă video,dar există și posibilitatea de a echipa notebookul cu o placă video dedicată AMD Radeon cu 512 MB sau 1 GB de memorie video GDDR5.

Alte caracteristici ale notebookului include: un ecran full HD de 15.6 inch fie glossy, fie anti-glare, memorie RAM până la 16 GB, unitate de stocare de 1 TB, porturi HDMI și VGA, dar și o pereche de USB 3.0 și una de USB 2.0.

Cât despre design, nu putem spune decât că este identic cu cel al notebookurilor Pavilion bazate pe procesoare Intel.

HP Pavilion dv6z Quad Edition este disponibil la comandă online pe site-ul producătorului la un preț de 650$, un preț considerabil de mic comparativ cu cel al modelului Pavilion dv6t, bazat pe un procesor Intel, de 1000$.

 HP Pavilion dv6z Quad Edition

Sursa: laptoping.com