Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











MSI restructurează liniile sale de notebookuri

25.10.2011

Micro-Star International (MSI) își va îndrepta atenția în viitor pe segmentul business doar către notebookurile mid-end și high-end. Deasemenea, există zvonuri cum că compania își reorganizează întreaga divizie de laptopuri.
MSI restructurează liniile sale de notebookuri

MSI a comentat asupra zvonurilor care circulă pe internet cum că compania ar renunța la divizia de notebookuri business, dar de fapt aceasta restructurează întreaga linie de notebookuri. În viitor, MSI se va concentra doar pe lansarea produselor de gaming din segmentele mid-range și high-end, în timp ce va mai produce unele componente pentru a reduce din costuri.

Alte zvonuri afirmă că MSI nu va mai intra în segmentul de notebookuri entry-level, care în acest moment se bucură de o competiție acerbă. Deasemenea, segmentul de netbookuri nu se mai regăsește prin ofertele de dispozitive marca MSI, iar când vine vorba despre tablet, vine de fapt vorba de una singura, WindPad 110W cu sistem de operare Windows 7 și platform AMD Brazos.

 Sursa: digitimes.com

Comenteaza


Te-ar putea interesa si:

MSI va lansa trei tablete touchscreen de 10.1 inch în iunie
MSI va lansa trei tablete touchscreen de 10.1 inch…

Compania taiwaneză Micro-Star International (MSI) va lansa trei tablete de 10.1 inch dedicate mediului de afaceri, două dintre ele cu sistem de operare Windows 7 și una cu Honeycomb…

citeste articol +
Seagate FreeAgent GoFlex: 1.5 TB şi USB 3.0
Seagate FreeAgent GoFlex: 1.5 TB şi USB 3.0

Hard drive-ul ultraportabil Seagate FreeAgent GoFlex îţi aduce acum 1.5 TB spaţiu de stocare şi viteza USB 3.0.

citeste articol +
Asus prezintă la CeBIT 2011 noua serie ROG, Asus G74 și noul Asus G53
Asus prezintă la CeBIT 2011 noua serie ROG, Asus…

Asus aduce la CeBIT 2011 două noi modele din seria ROG dedicată gamerilor, ambele sunt cât se poate de interesante: G74Sx care vine cu un design schimbat iar noul G53 cu ecran 3D deadzone-free…

citeste articol +
Internetul va beneficia de un upgrade de securitate
Internetul va beneficia de un upgrade de securitate

ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers) a dezvăluit existența unei soluții de remediere al unui defect în sistemul de nume de domenii.

citeste articol +