Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » MSI GT680: cel mai rapid notebook de gaming de pe planetă

MSI GT680: cel mai rapid notebook de gaming de pe planetă

13 decembrie 2010
MSI va prezenta la CES 2011, care va avea loc în perioada 6-9 ianuarie, în Las Vegas (Nevada), "cel mai rapid notebook de gaming de pe planetă": GT680.
MSI GT680: cel mai rapid notebook de gaming de pe planetă
Din dorința de a insista pe ceea ce este mai bun, MSI va prezenta la CES 2011 o serie de notebookuri de gaming puternice Seria G, printre care și modelul de top GT680. La testele realizate cu PC MARK Vantage, MSI GT680 a obținut un scor de 18,162 de puncte la capitolul viteză. Are cel mai rapid sistem de operare din lume, care performează - spun producătorii - cam de trei ori mai rapid decât viteza medie a notebookurilor de gaming high end existente acum pe piață.

MSI GT680 este echipat cu cel mai recent procesor Quad-Core de la Intel, cea mai nouă generație de grafică interschimbabilă nVidia GeForce și sloturi de memorie DDR3 expandabile până la 16 GB. Suportă, de asemenea, arhitectură HDD duală, care nu numai că îi dublează capacitatea de stocare, dar crește viteza de citire-scriere cu până la 70%.

Rapiditatea lui MSI GT680 se datorează și tehnologiei proprii MSI TDE+ (Turbo Drive Engine+), care permite atât CPU-ului cât și GPU-ului să intre în stadiul turbo simultan, printr-o simplă accesare a butonului aferent localizat deasupra tastaturii.