Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Fujitsu a lansat în România noile notebookuri LIFEBOOK Seria A

Fujitsu a lansat în România noile notebookuri LIFEBOOK Seria A

10 decembrie 2010
Fujitsu a prezentat ieri, 9 decembrie, în România noua linie de notebook-uri Fujitsu, reunită sub un singur brand - LIFEBOOK, brand care este parte a portofoliului Fujitsu Dynamic Infrastructures.
Fujitsu a lansat în România noile notebookuri LIFEBOOK Seria A

Portofoliul LIFEBOOK este compus dintr-o gamă variată de notebook-uri, bazate pe noua familie de procesoare 2010 Intel Core, create pentru a oferi utilizatorilor soluţiile optime pentru toate sarcinile de lucru. Astfel, fie că este vorba de conectarea la Internet prin intermediul 3G/UMTS, pregătirea unei prezentări pe ecranul wide al notebook-ului sau upload-ul de fotografii, noile modele reprezintă alegerea optimă.

Seria LIFEBOOK A

LIFEBOOK A530 şi LIFEBOOK AH530 sunt destinate atât segmentului business cât şi consumer. Cele două notebook-uri deţin un ecran LCD anti-glare de 15,6” şi HDMI integrat, fiind astfel posibilă conectarea cu uşurinţă a echipamentelor la o sursă externă de afişare. Printre alte caracteristici se numără reţea wireless WLAN, Bluetooth şi conectivitate opţională 3G/UMTS. Preţurile pornesc de la 399 euro şi pot ajunge până la 2100 euro pentru modelele cu toate dotările incluse.

Din aceeaşi gamă, dar destinat unui public diferit, face parte şi modelul LIFEBOOK AH530 GFX. Notebook-ul deţine o placă video cu o memorie de 1GB, ATI Mobility Radeon HD550v, şi este dedicat utilizatorilor ce lucrează cu aplicaţii cu cerinţe mari de sistem.

fujitsu_lifebook_ah530