Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Lenovo lansează tableta LePad S2107 cu două sloturi SIM

15.06.2012

Lenovo introduce o nouă tabletă cu ecran de 7 inch și sistem de operare Android 4.0 pentru piața IT din China. Ceea ce scoate în evidență tableta LePad S2107 sunt cele două sloturi SIM Card.
Lenovo lansează tableta LePad S2107 cu două sloturi SIM
Lenovo LePad S2107 dispune de un ecran capacitiv de 7 inch ce oferă o rezoluție nativă de 1024x 600 pixeli, 1 GB de memorie RAM și 16 GB capacitate de stocare internă. Performanțele sunt asigurate de un procesor single-core MTK6575 ce rulează la o frecvență de tact de 1 GHz, acest cip fiind folosit în nenumărate tablete și smartphone-uri din China. Tableta are la dispoziție două camere web și o baterie ce oferă o autonomie de până la 10 ore. Avantajul celor două sloturi SIM Card este că utilizatorul poate folosi tableta în două rețele de telefonie mobilă fără a mai schimba de fiecare dată SIM-ul. Lenovo LePad S2107 urmează să fie lansată în China saptămână viitoare.
Sursa: liliputing.com

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Doi români vor să revoluţioneze căutarea video pe Internet
    Doi români vor să revoluţioneze căutarea video…

    Adrian şi Cosmin au creat o aplicaţie web unică în Europa, cu funcţii de motor de căutare, care adună şi organizează conţinutul video de pe mii de website-uri.

    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core
    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de…

    Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung…