Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Dell introduce noua generaţie de laptopuri business Vostro 3000

14.06.2012

Portabilele din gama business ale producătorului Dell primesc noile procesoare Intel Ivy Bridge păstrând toate caracteristicile de securitate cât şi preţurile echilibrate.
Dell introduce noua generaţie de laptopuri business Vostro 3000

Laptopurile business sunt de cele mai multe ori simpliste, dar noile portabile din seria Dell Vostro 3000 aduce puţin fler acestei game

În noua serie Vostro 3000 vom regăsi 3 modele. Vostro 3560 cu ecran de 15.6 inch şi un preţ de pornire de 599$, dar la acest preţ veţi dispune de un procesor Intel Core i3-2370M Sandy Bridge, având nevoie de un buget de 749$ pentru o configuraţie ce include un procesor Intel Core i5-3210M Ivy Bridge. Acest procesor se va regăsi şi în cazul modelului Vostro 3360 cu ecran de 13 inch ce are un preţ de pornire de 649$ iar celălalt model, Vostro 3460, are un ecran cu o diagonală de 14 inch şi un preţ de 599$. Modelul 3560 este disponibil pe site oficial al producătorului, în timp ce celelalte două modele vor apărea după data de 21 iunie. O caracteristică interesantă a noile laptopuri de la Dell este adăigarea unui strop de culoare în designul lor, putând alege din culorile roşu, bronz şi argintiu. Sistemele de securitate fizice includ un cititor de amprente şi o tastatură rezistentă la lichide. Alte sisteme de protecţie sunt DigitalPersona File Protection, incripţia fişierelor şi Trend Micro Security Software. Noile laptopuri Vostro pot fi echipate cu unităţi de stocare mSATA de 32 GB pentru un timp de încărcare a aplicaţiilor cât mai mic cât şi cu un modul wireless 4G LTE.

Sursa: zdnet.com

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Internetul va beneficia de un upgrade de securitate
    Internetul va beneficia de un upgrade de securitate

    ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers) a dezvăluit existența unei soluții de remediere al unui defect în sistemul de nume de domenii.