Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Lenovo introduce tableta IdeaPad A1

11.10.2011

Lenovo a lansat noua tabletă IdeaPad A1, ultra-portabilă, entry-level, cu un ecran de 7 inch și un șasiu din magneziu și un preț de 229$.
Lenovo introduce tableta IdeaPad A1

Noua tabletă Lenovo IdeaPad A1 va fi disponibilă începând cu data de 8 noiembrie la un preț de 299$ și va dispune de un procesor Texas Instruments OMAP 3622 tactat la 1 GHz alături de un cip grafic integrat Texas Instruments și 512 MB de memorie RAM LPDDR2 la 600 MHz. Pe lângă ecranul LED Glare Multi-Toouch de 7 inch cu o rezoluție nativă de 1024 x 600 pixeli, tableta A1 prevede o baterie cu o celulă Li-Polymer ce îi oferă o autonomie de până la 7 ore, un modul wireless BGN Lenovo, Bluetooth v2.1 + EDR, două camere web de 0.3 MP și 3.0 MP și un sistem de operare Android 2.3.

Tableta IdeaPad A1 este disponibilă fie cu o unitate de stocare de 2 GB la un preț de 229$ fie cu o unitate de stocare de 16 GB la un preț de 249$. 

Lenovo IdeaPad A1

 

 

Comenteaza


Te-ar putea interesa si:

Doi români vor să revoluţioneze căutarea video pe Internet
Doi români vor să revoluţioneze căutarea video…

Adrian şi Cosmin au creat o aplicaţie web unică în Europa, cu funcţii de motor de căutare, care adună şi organizează conţinutul video de pe mii de website-uri.

citeste articol +
GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core
GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de…

Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung…

citeste articol +