Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uriLaptopurile Samsung din Seria 9, acum în România

23.02.2012

Samsung anunță disponibilitatea pe piața locală, începând cu luna februarie a acestui an, a laptopului Samsung 9 Series lansat în 2011 la CES. S
Laptopurile Samsung din Seria 9, acum în România

Notebook-ul se remarcă prin design-ul ultra portabil, având o greutate de numai 1,31 kg, o grosime de 16,3 mm și o dimensiune a ecranului de 13 inch. Samsung Notebook 9 Series este un model premium, adresat celor care își doresc performanță și stil, într-un dispozitiv complet.

Samsung Notebook 9 Series marchează un pas important în ceea ce privește design-ul și performanța notebook-urilor”, a declarat Valentin Popa, IT product manager în cadrul Samsung Electronics România. „Este un dispozitiv de înaltă clasă, ce se remarcă prin calitate la toate nivelurile, de la display-ul foarte luminos, la componeSamsung Series 9ntele hardware sau finisaje. Suntem încrezători că va fi foarte bine primit și pe piața din România, unde utilizatorii se îndreaptă din ce în ce mai mult spre produse foarte performante”.

Dimensiuni compacte și finisaje de înaltă calitate

Samsung Notebook 9 Series este fabricat din duraluminiu, un material uşor, de două ori mai rezistent decât aluminiul şi folosit de obicei la construcţia aeronavelor. În etapa de proiectare a modelului, Samsung a supus Notebook 9 Series unei serii complete de teste pentru durabilitate, pentru a asigura rezistența acestuia.

Mai mult, Notebook 9 Series se remarcă printr-un un stil aerodinamic şi elegant, arcuit pentru a se potrivi confortabil în mână, iar liniile fluide ale laturilor Seriei 9 reprezintă conceptului-cheie al design-ului.

Performanță de înaltă clasă

Design-ul elegant al Seriei 9 este dublat de performanțele de hardware; modelul este echipat cu Microsoft Windows 7 şi cu cea de a doua generaţie de procesoare Intel Core i5/i7, cu o memorie de până la 8GB. Cu ajutorul tehnologiei inteligente 2.0 Turbo Boost, Notebook 9 Series accelerează performanţa prin alocarea dinamică a puterii de procesare, exact acolo unde este necesară.

Samsung Series 9Samsung Series 9 a fost creat pentru un stil de viață activ, în care rapiditatea și mobilitatea sunt foarte importante. Funcția Samsung Fast Start permite pornirea laptopului în doar 12 secunde și alimentează dispozitivul în numai 3 secunde de la sleep mode. În acest sleep mode avansat, datele sunt şi ele salvate atât pe SSD cât şi pe memoria internă, astfel încât conţinutul să fie pregătit chiar şi în cazul întreruperilor de alimentare sau al îndepărtării bateriei. În același timp, solid state drive-ul (SSD) 128/256GB asigură spaţiu de stocare suficient; lipsit de părţi mobile, Notebook 9 Series oferă o bootare cu 60% mai rapidă dacât un notebook cu hard disk drive (HDD). Notebook 9 Series este deosebit de durabil dar, în același timp, emite un nivel redus de zgomot şi căldură.

Bateria Notebook 9 Series durează până la de trei ori mai mult decât o baterie tipică de notebook. Viaţa bateriei este prelungită de PowerPlus, tehnologia perfecţionată de încărcare a bateriei, combinată cu bateria din litiu-polimer cu alimentare eficientă.

Camera web HD de 1,3Mp permite utilizatorilor să înregistreze imagini fotografice şi video clare şi să ruleze videoclipuri pe un ecran panoramic de înaltă definiţie. Notebook 9 Series este echipat cu un gesture pad mai mare, full touch, care oferă o modalitate mai elegantă şi comodă de utilizare a notebook-ului.

Afişaj ultra clar

Notebook 9 Series este echipat cu un ecran ‘SuperBright Plus’ (400nit), cu un raport Super Contrast (1.300:1) ce poate afișa 16 milioane de culori, încastat în cel mai avansat tip de aliaj de duraluminiu. Notebook-ul premium oferă o experienţă vizuală vie, un consum optimizat și performanţă superioară, fără a compromite mobilitatea.

Afişajul premium dispune totodată de caracteristici ce pot îmbunătăţi performanța. Cu ajutorul unor senzori de lumină ambientală, Auto Display Brightness măsoară nivelele de luminozitate din vecinătatea notebook-ului şi ajustează automat intensitatea luminozităţii ecranului, astfel încât să asigure utilizatorului o experienţă superioară, conservând în acelaşi timp viaţa bateriei. Această caracteristică este completată de o tastatură luminată din spate, care se adaptează la condiţiile de luminozitate.

Samsung Series 9Samsung Series 9Samsung Series 9

Comentarii (0)

  sus

  Comentează

  Te-ar putea interesa si:

  Samsung adaugă Seriei 9 un nou model de notebook cu ecran de 11.6 inch
  Samsung adaugă Seriei 9 un nou model de notebook…

  Samsung intenționează să lanseze un nou model de notebook Seria 9 ce va fi prevăzut cu un ecran de 11.6 inch și va oferi performanțe uimitoare.

  Noua generație de laptopuri Series 9 de la Samsung își fac debutul în Coreea
  Noua generație de laptopuri Series 9 de la Samsung…

  Samsung a introdus cea de-a doua generație a notebookurilor Series 9 în cadrul unui eveniment media din Coreea.

  Fujitsu LifeBook AH572 3D cu tehnologia WiDi 2.0
  Fujitsu LifeBook AH572 3D cu tehnologia WiDi 2.0

  Fujitsu a lansat noul notebook LifeBook AH572, cu ecran 3D de 15.6 inch, prevăzut cu procesor Intel Core Sandy Bridge i5 și placă video Intel HD 3000.

  Dell prezintă noul Alienware M18x cu ecran 3D
  Dell prezintă noul Alienware M18x cu ecran 3D

  Dell îşi reafirmă poziția pe piața notebookurilor de gaming cu noul Alienware M18x, echipat cu procesor de mare putere Intel Sandy Bridge și ecran Full HD 3D.