Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Intel lansează noua serie de SSD-uri, 313

09.04.2012

Unităţile de stocare au fost concepute pentru a oferi sistemului o viteză mai mare de lucru, fiind folosite în paralel cu unităţile HDD.
Intel lansează noua serie de SSD-uri, 313

Unul din lucrurile ce fac un ulltrabook să fie un ultrabook este unitate de stocare de tip SSD. Producătorii de PC-uri pot crea laptopuri mai uşoare şi mai subţiri cu ajutorul SSD-urilor comparativ cu cele ce folosesc unităţi de stocare HDD.

Din păcate SSD-urile nu sunt tocmai ieftine, şi ele reprezintă unul din motivele pentru care ultrabookurile au un preţ mai ridicat faţă de sistemele portabile ce folosesc HDD-uri. Unii producători au decis să facă un compromis prin utilizarea în paralel a SSD-urilor şi a HDD-urilor. SSD-urile vor stoca sistemul de operare şi programele în timp ce HDD-urile stoca datele personale ale utilizatorilor.

Noile SSD-uri din seria Intel 313 sunt disponibile în configuraţii cu 20 GB şi 24 GB. Deasemenea, Intel va oferi şi modele de 2.5 inch şi mSATA. Modelul de 20 GB are o viteză de citire de 220 MB/s şi o viteză de scriere de 100 MB/s, în timp ce modelul de 24 GB oferă o viteză de citire de 160 MB/s şi o viteză de scriere de 115 MB/s.

Noile SSD-uri au fost concepute pentru a oferi notebookurilor şi nu numai, performanţe îmbunătăţite şi un consum de energie mai mic.

Sursa: liliputing.com

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Intel și Lenovo lansează notebookul Classmate+ dedicat educației
    Intel și Lenovo lansează notebookul Classmate+ dedicat…

    Lenovo și Intel au anunțat lansarea unei noi serii de notebookuri, Classmate+, având ca scop îmbunătățirea educației elevilor din școala generală.

    Netbook LuvBook M130 de la Mouse Computer
    Netbook LuvBook M130 de la Mouse Computer

    Mouse Computer a lansat pe piața japoneză un nou netbook, LuvBook M130, ca o completare a gamei extinse a companiei, cu un design elegant și cu opțiuni pentru unitate de stocare ce…

    Lenovo prezintă noul lor UltraBook, IdeaPad U300s
    Lenovo prezintă noul lor UltraBook, IdeaPad U300s

    Intel face tot posibilul să promoveze cât mai bine platforma UltraBook, și se pare că celor de la Lenovo le-a plăcut ideea. La Computex 2011, Lenovo a prezentat noul lor UltraBook,…