Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uriCarcasa de la Macotakara transformă iPad-ul într-un MacBook Pro

09.04.2012

Compania japoneză, Macotakara,a lansat o nouă carcasă pentru tableta iPad ce o transformă pe aceasta într-un MacBook Pro veritabil.
Carcasa de la Macotakara transformă iPad-ul într-un MacBook Pro
Compania japoneză Macotakara a creat o carcasă pentru tableta iPad 2  ce o transformă într-un MacBook Pro. Carcasa, prezentată alături de iPad 2 în imagine de mai jos, are integrată o baterie Lithium Polymer ce permite utilizatorului să încarce tableta în timp ce o foloseşte. Deasemenea, carcasă dispune de un port USB, un port miniUSB şi Bluetooth pentru conectarea tastaturii la tabletă. Carcasa este disponibilă momentan doar în Japonia la un preţ estimativ de 75$.

Carcasa iPad2Sursa: ubergizmo.com

Taguri

Apple, iPad 2,

Comentarii (0)

  sus

  Comentează

  Te-ar putea interesa si:

  Intel lansează Thunderbolt: tehnologia transferurilor de date ultra-rapide
  Intel lansează Thunderbolt: tehnologia transferurilor…

  Intel lansează Thunderbolt, tehnologia care combină transferurile de date ultra-rapide cu conectarea la afişaje HD pentru a permite noi utilizări şi dispozitive periferice.

  IPad 2 al Apple, un super-gadget
  IPad 2 al Apple, un super-gadget

  Când mi-a ajuns la teste noua tabletă Apple, iPad 2, eram sceptic în privința gadget-ului și eram convins că este doar un exercițiu de marketing, că este "la modă" să ai așa…