Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











CTL introduce hibridul (netbook/tabletă) 2Go Classmate PC NL3

12.01.2012

Cele mai noi netbookuri și tablete Classmate PC bazate pe platforma Intel încep să apară. CTL prezintă în cadrul evenimentului CES modelul 2Go Classmate PC NL3.
CTL introduce hibridul (netbook/tabletă) 2Go Classmate PC NL3

Classmate PC NL3 este un hibrid, atât netbook cât și tabletă, cu un procesor Intel Atom N2600 Cedar Trail tactat la 1.66 GHz. Netbookul dispune de un ecran de 10 inch cu o rezoluție nativă de 1366 x 768 pixeli conectat la corpul netbookului printr-o articulație ce îi permite să se rotească și să se așeze peste tastatură, astfel netbookul a devenit tabletă. Ecranul este de tip rezistiv așadar va trebui să folosiți un pen-stylus. Pentru tabletele cu sistem de operare Windows un active digitizer și un pen digital ar funcționa cel mai bine, dar o astfel de soluție împlică și costuri mai mari.

Classmate PC NL3 este orientat către studenți având o carcasă robustă, un ecran rezistent la lichide și zgârieturi și o tastatatură rezistentă la lichide. Deasemenea, autonomie bateriei este una extinsă, CTL afirmând că aceasta poate ajunge până la 10 ore.

2Go Classmate PC NL3 dispune de două porturi USB 2.0, un port HDMI, un port VGA, Ethernet, slot de carduri SD, WiFi, Bluetooth și 3G (opțional)

Classmate PC NL3 va fi disponibil la un preț începând de la 499$.

CTL 2Go Classmate PC NL3

Sursa: liliputing.com

 

Comenteaza




Te-ar putea interesa si:

Samsung NF208, fără sistem de operare
Samsung NF208, fără sistem de operare

Samsung a lansat NF208 prevăzut cu procesorul dual-core Intel Atom N550 CPU, o altă versiune a modelului NF210 dezvăluit cu puţin timp în urmă.

citeste articol +
GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core
GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de…

Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung…

citeste articol +
Intel amână lansarea platformei Cedar Trail-M
Intel amână lansarea platformei Cedar Trail-M

Intel a schimbat recent data lansarii noii platforme, Cedar Trail-M, din luna septembrie în luna noiembrie deoarece platforma a întâmpinat dificultăți cu câteva drivere grafice și…

citeste articol +