Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Kensington aduc la viață trackball ul cu Orbit Wireless Mobile Trackball

Kensington aduc la viață trackball-ul cu Orbit Wireless Mobile Trackball

23 iunie 2011
Dacă am urma cursul istoriei prima oară a apărut mouse-ul, apoi trackball-ul, apoi mouse-ul de gaming, iar acum iată-ne înapoi la trackball, unul cu totul special creat de echipa de la Kensington.
Kensington aduc la viață trackball-ul cu Orbit Wireless Mobile Trackball

Orbit Wireless Mobile Trackball este conceput pentru a fi utilizat zi de zi într-un mediu de lucru profesionist, având un design ergonomic, în centru aflându-se bila propriu-zisă, ce oferă precizie și comfort cu mult peste track-ball-urile convenționale.

Trackball-ul Kensington acomodează atât utilizatori dreptaci cât și pe cei stângaci și incorporează un receiver de mici dimensiuni pentru un transport cât mai ușor. Tehnologia de transmisiune wireless folosește o frecvență de 2.4 GHz ce asigură o conexiune sigură între trackball și receiver. Bila din centrul dispozitivului este de dimensiuni medii și se poate scoate ori de câte ori este nevoie, facilitând curățirea lui.

Orbit Wireless Mobile Trackball este un periferic plug’n play compatibil cu sistemele de operare Windows și OS X și va fi disponibil în următoarele luni la un preț de 60$.

Kensington Orbit Wireless Mobile Trackball

Sursa: hothardware.com