Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Samsung introduce seria de notebookuri RC

Samsung introduce seria de notebookuri RC

23 iunie 2011
Samsung a anunțat introducerea seriei RC ce include notebookurile RC420 cu ecran de 14 inch și RC520 cu ecran de 15.6 inch. Notebookuril RC combină designul elegant cu puterea de procesare uimitoare oferită de procesoarele Intel.
Samsung introduce seria de notebookuri RC

Seria RC se adresează utilizatorilor ce caută un sistem de calcul ce oferă perfomanțe impresionante într-un pachet elegant dar în același timp rezistent.

“Experiența oferită de un system de calcul modern este dependent de necesitatea de putere și performanță, puncte ce sunt indeplinite de notebookurile din seria RC”, a spus Park Jae Cheon, manager general Samsung Saudi Arabia. “laptopurile din seria RC sunt echipate cu procesoare grafice hibride, oferind o experiență optimă în timp ce puterea este utilizată intelligent datorită tehnologiei nVIDIA Optimus. Ambele modele sunt disponibile cu memorie RAM de până la 8 GB și o unitate de stocare HDD de 500 GB”.Samsung RC Series

“O autonomie extinsă este vitală pentru un notebook iar acest lucru este îndeplinit de notebookurile RC cu ajutorul tehnologiei Samsung PowerPlus. În urma testelor standard effectuate laptopurile RC au atins o autonomie de 7 ore, iar în condiții normale de utilizare, adică urmărind un videclip de înaltă calitate bateria a atins o autonomie de 4 ore, un lucru remarcabil ținând cont că ecranul este un SuperBright HD. Deasemenea, tehnologia PowerPlus permite pănă la 1000 de cicluri de încărcare a bateriei, de tei ori mai mult decît o baterie convențională.”

Fiabilitatea notebookurilor este crucială pentru utilizatorii de zi cu zi, așadar Samsung s-a asigurat de acest lucru echipând notebookurile din seria RC cu o carcasă Duracase rezistentă la zgârieturi.

Laptopul RC420 oferă o experiență vizuală de neegalat mulțumită ecranului HD de 14 inch (lumnozitate de 300 niți). Deasemenea, camera web integrată de 1.3 MP permite utilizatorului să înregistreze videoclipuri de înaltă calitate. Puterea de procesare este oferită de un procesor de ultimă generație Intel Core i5.

 Sursa: albawaba.com