Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











HP lansează Pavilion dm1 Alexandre Herchcovitch Edition

20.04.2012

HP continuă obiceiul de a colabora cu diverşi designeri pentru a realiza un notebook special. HP introduce notebookul Pavilion dm1 Alexandre Herchcovitch Edition.
HP lansează Pavilion dm1 Alexandre Herchcovitch Edition
Notebookul Pavilion dm1 Alexandre Herchcovitch Edition dispune de model de culoare neagră şi aurie de tip dantelă, ce se întinde atât peste capacul laptopului cât şi peste zona de odihnire a palmelor. HP oferă alături de notebook şi un mouse şi o geantă cu acelaşi model. Laptopul va fi disponibil în Statele Unite ale Americi, Brazilia, Mexic şi Argentina la un preţ de 630$, un preţ mare ţinând cont că modelul de bază este are un preţ de 400$.  dispune de un procesor AMD E-450, 4 GB de memorie RAM şi o unitate de stocare HDD de 500 GB.HP Pavilion dm1 Alexandre Herchcovitch EditionHP Pavilion dm1 Alexandre Herchcovitch EditionHP Pavilion dm1 Alexandre Herchcovitch EditionHP Pavilion dm1 Alexandre Herchcovitch EditionHP Pavilion dm1 Alexandre Herchcovitch EditionHP Pavilion dm1 Alexandre Herchcovitch Edition

Sursa: liliputing.com

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    EliteBook 2560p: un nou ultraportabil de la HP
    EliteBook 2560p: un nou ultraportabil de la HP

    Hewlett-Packard se pregăteşte să lanseze un ultraportabil destinat mediului de afaceri, EliteBook 2560p, cu un procesor puternic Intel bazat pe platforma Sandy Bridge și porturi USB…

    Samsung NF208, fără sistem de operare
    Samsung NF208, fără sistem de operare

    Samsung a lansat NF208 prevăzut cu procesorul dual-core Intel Atom N550 CPU, o altă versiune a modelului NF210 dezvăluit cu puţin timp în urmă.

    AMD introduce 3 noi procesoare ¨Bobcat¨ de consum redus
    AMD introduce 3 noi procesoare ¨Bobcat¨ de consum…

    În acest trimestru, AMD intenționează să lanseze trei noi microprocesoare „Bobcat” de consum redus pentru netbookuri și notebookuri ultra-subțiri.