Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » HP își extinde portofoliul de notebookuri mainstream și business

HP își extinde portofoliul de notebookuri mainstream și business

14 iunie 2011
HP și-a extins portofoliul de notebookuri mainstream și business cu 11 noi modele, vor fi echipate cu procesoarele de ultimă generație de la AMD și cu tehnologie VISION, pentru performanțe grafice remarcabile la un preț accesibil.
HP își extinde portofoliul de notebookuri mainstream și business

Seria HP Pavilion dv (Pavilion dv4, dv6 și dv7) oferă cea mai bună distracție pentru un laptop, fiind prevăzut cu caracteristici precum: HP CoolSense, HP True Vision HD webcam și HP Beats Audio. Deasemenea, noua seria dv oferă de două ori mai multă putere grafică în comparație cu generațiile anterioare.

Seria HP Pavilion g (Pavilion g4, g6 și g7) oferă un balans perfect între productivitate și eficiență. Tehnologiile AMD cu care sunt prevăzute notebookurile din seria g, ajută la încărcarea paginilor web într-un timp foarte scurt.

Seria HP ProBook b (HP ProBook 6465b și ProBook 6565b), prevăzută cu tehnologia AMD VISION Pro, oferă securitate îmbunătățită și performanțe excelente, având în același timp un aspect atractiv.

Seria HP Probook s (ProBook 4535s, 4435s și 4436s) combină un finisaj durabil din aluminiu într-o culoare gri metalic, pe lângă touchpad-ul multi-gesture și o cameră web de înaltă definiție.

„HP se dedică pentru a oferi clienților diverse opțiuni când vine vorba de alegerea notebookuui personal.”, a spus Ted Clark, vice-președinte senior și manager general, Notebook Global Business, Personal Systems Group HP.

HP Pavilion dv6

Soluții AMD pentru performanță și valoare pe termen lung

Noile notebookuri sunt echipate cu procesoare AMD A-Series APU, concepute pentru a oferi o putere de procesare mai mare și performanțe grafice îmbunătățite alături de o autonomie extinsă. Seriile Pavilion dv și Pavilion g oferă posibilitatea de a opta pentru două plăci video, astfel obținând un echilibru între performanță și autonomie. Tehnologiile AMD Image Enhance și AMD Perfect Picture HD modifică în mod automat culoarea și contrastul imaginii pentru a oferi cea mai bună experiență cinematică.

Productivitate afacerilor este îmbunătățită cu ajutorul tehnologiilor AMD VISION Pro și AMD Radeon Dual Graphics pe notebookurile din seria ProBook s, și UMA Graphics pentru modelele din seria ProBook b, ce permit multitaskng-ul în condiții optime pentru video-conferințe, navigare pe internet și aplicații grafice. Tehnologia AMD Turbo Core realizează un balans între performanțe și autonomie pentru o eficiență mărită.

Preț și disponibilitate

HP Pavilion dv6 și dv7 vor fi disponibile în luna iulie a anului curent având prețuri de pornire de 599$, respectiv 699$.

Seria HP Pavilion g va fi disponibilă în luna iulie, iar modelele vor avea prețuri pornind de la 449$.ț

Seriile HP ProBook b și ProBook s vor fi disponibile pe 27 iunie la prețul de 679$ respectiv 519$.