Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

Fujitsu Concept: Notebookul Anderson cu tastatură pivotantă pe 2 direcții

17.06.2011

Fujitsu a introdus noi concepte pentru laptopuri și tablete de-a lungul timpului, iar acum s-au întrecut pe ei însăși cu notebookul Anderson a cărei tastatură se află conectată prin două articulații și ce poate fi orientată pe orice direcție.
Fujitsu Concept: Notebookul Anderson cu tastatură pivotantă pe 2 direcții

Designerii Ma Yiwei și Tao Ying au creat notebookul Anderson să se încadreze la între un netbook și o tabletă, și cu acest concept consider că au reușit. Sistemul va avea dimensiunea unei tablete, dar va avea un modul de tastatură ce poate fi folosit atât în modul „landscape” cât și „portrait”. Un mecanism ingenios cu două articulații permite utilizatorului să modifice orientarea tastaturii. Conform Technabob.com, principala problemă ar fi durabilitatea acelor articulații, ținând cont că prin ele vor trece o serie de cabluri, asta dacă nu cumva tastatura se va putea conecta la sistem prin intermediul Bluetooth-ului.

Întregul sistem va măsura 1.7 cm în grosime și 16.5 cm pătrați. Dat fiind aceste dimensiuni, pentru unii utilizatori tastarea s-ar putea să fie o adevărată provocare, dar pentru navigarea pe internet și e-mail-uri scurte este perfect.

Ca și multe alte concepte de la Fujitsu, nici acesta nu va fi pus în producție dar sperăm să se ia în considerare anumite caracteristici ale acestu concept Anderson.

Fujitsu Concept:Notebook AndersonFujitsu Concept:Notebook Anderson

Fujitsu Concept:Notebook Anderson

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Cheia Internetului se află în mâinile a șapte persoane
    Cheia Internetului se află în mâinile a șapte…

    Gizmodo.com anunță existența unei chei a Internetului care poate fi utilizată în cazul unui eveniment catastrofic, care ar putea da peste cap world wide web-ul.