Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











HP face teste cu Windows 8 și Touchpad

27.10.2011

Echipa HP ce se ocupă de componentele hardware a făcut mai multe teste cu sistemul de operare Windows 8 și TouchPad-urile HP. Compania a anunțat în august că intenționează să întrerupă producerea componentelor hardware webOS.
HP face teste cu Windows 8 și Touchpad

Conform blog.laptopmag.com, noile teste au fost impuse de noul CEO al companiei HP, Meg Whitman. Se pare că în cadrul companiei HP s-au ținut mai multe sedințe legate de reintroducerea TouchPad-urilor sau fabricarea unor noi dispositive ce vor rula un sistem de operare Windows 8. Cu puțin timp în urmă, HP anunța retragerea unițății PC Hardware și axându-se pe software-uri dedicate companiilor mari.

Nu se sție exact ce intenții are compania HP, putem afirma doar că această știre a adăugat și mai multă confuzie cu privire la viitorul Touchpad-ului și WebOS-ului.

Comenteaza


Te-ar putea interesa si:

EliteBook 2560p: un nou ultraportabil de la HP
EliteBook 2560p: un nou ultraportabil de la HP

Hewlett-Packard se pregăteşte să lanseze un ultraportabil destinat mediului de afaceri, EliteBook 2560p, cu un procesor puternic Intel bazat pe platforma Sandy Bridge și porturi USB…

citeste articol +
Marii producători pregătesc notebookuri bazate pe cipuri ARM
Marii producători pregătesc notebookuri bazate pe…

Un număr mare de producători de sisteme de calcul portabile, au afirmat că se pregătesc să introducă pe piața de PC-uri mainstream, notebookuri echipate cu procesoare ARM.

citeste articol +