Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Huawei a lansat în România 5 smartphone-uri şi tableta Mediapad

28.10.2011

Huawei a lansat în România noua gamă de smartphone-uri precum şi tableta MediaPad de 7 inci, modelele urmând a fi disponibile spre comercializare la începutul anului 2012, la preţuri cuprinse între 100 euro şi 400 euro.
Huawei a lansat în România 5 smartphone-uri şi tableta Mediapad

Noua gamă de smartphone-uri Huawei cuprinde cinci modele: Honor, Vision, Sonic, X3 şi Boulder.

Divizia Huawei Devices este activă în România din 2004, însă până anul trecut, când a lansat propriul brand de telefoane, a operat doar ca producător ODM. În prezent, Huawei are 10 terminale disponibile la operatori, toate 2G.

"În prezent nu avem nici un smartphone Huawei pe piaţa românească, dar până la sfârşitul anului vom avea sigur 3, posibil chiar 4, în funcţie de negocierile viitoare", a precizat Sorina Măcărescu, Marketing Manager Huawei România. Reprezentanţii Huawei prezenţi la conferinţa de presă din 27 octombrie au mai precizat să intenţia companiei este ca până în anul 2015 să intre în Top 3 al producătorilor de telefoane inteligente, la nivel global şi local. De asemenea, compania a mai anunţat că până la jumătatea anului viitor va lansa primul telefon Huawei LTE, precizând că cele 4 tehnologii în care Huawei crede sunt: NFC, LTE, Dual Sim şi ecranele de 4 inchi. Divizia de telefoane a Huawei are 10 angajaţi în România, numărul total al angajaţilor Huawei în România fiind de 400, urmând să crească la 1400 până la sfârşitul anului 2014. Conform estimărilor companiei, cota sa de piaţă pe segmentul telefoanelor este de 5% în România. Divizia de dispozitive estimează că va ajunge la 6% la sfârşitul lui 2011, cu o dublare a cotei în 2012.

Huawei Vision oferă posibilitatea conectării la HUAWEI Cloud, cel mai mare spaţiu de stocare „in the cloud" pentru dispozitive mobile, cu o capacitate de până la 160 GB şi cu funcţie de sincronizare integrată. Vision Huawei Visionrulează pe platforma Android 2.3 Gingerbread şi este echipat cu un procesor Qualcomm MSM 8255 1GHz. Telefonul poate înregistra clipuri video la 720p, iar camera acestuia permite realizarea de fotografii la o rezoluţie de 5 megapixeli. Noul smartphone are încorporate LED flash, Bluetooth v2.1 cu A2DP, conexiune la Internet WiFi 802.11b/g/n/ internet, precum şi o gamă largă de opţiuni de mesagerie care include SMS, MMS, email, push mail şi IM.

Un alt model lansat este Huawei Honor, care rulează pe plaforma Android 2.3.5 Gingerbread şi care vine cu unHuwaei Honor ecran HD capacitiv de 4 inci. Dotat cu o baterie de 1,900 MAh, Honor oferă cea mai lungă durată de viaţă a unei baterii pe segmentul smartphone-urilor cu ecran de 4 inch. Astfel, utilizatorii pot vorbi şi accesa funcţiile telefonului timp de aproximativ 3 zile cu o singură încărcare. Cu un procesor de 1,4 GHz, două camere foto încorporate, una HDR de 8 megapixeli şi o cameră frontală de 2 megapixeli, Honor oferă caracteristici de top într-un corp cu o grosime de doar 10,9 mm şi o greutate de 140g.

De asemenea, Honor vine cu o interfaţă exclusivă Huawei, mai uşor de customizat şi utilizat, precum şi cu un widget dinamic pentru vreme. Smartphone-ul este dotat şi cu un giroscop care permite o experienţă de gaming mult mai bună.

În afara telefoanelor de tip smartphone, compania a mai lansat si Huawei-Discovery Expedition, telefonul rezistent la apă, la praf precum şi la şocuri. În plus, Huawei-Discovery Expedition include un GPS, o busolă şi un senzor G. Noul telefon se poate conecta cu uşurinţă la reţelele sociale Facebook şi Twitter. Gama telefoanelor lansate de Huawei pe 27 octombrie este completată de alte aproximativ 30 de modele diferite adresate oricărui tip de consumator.

Tableta MediaPadHuawei MediaPAd

Tableta MediaPad este echipată cu sistemul de operare Android 3.2 Honeycomb şi cu un procesor dual core 1.2 GHz Qualcomm, fiind capabilă să se conecteze la Internet prin HSPA+, cu până la 14,4 Mb/sec, dar şi prin WiFi 802.11b/g/n.

Utilizatorii îşi pot crea propriul conţinut prin intermediul celor două camere foto cu rezoluţia de 5 megapixeli, respectiv 1,3 megapixeli, tableta având totodată capacitatea de înregistrare video Full HD.

MediaPad reprezintă şi cea mai subţire tabletă produsă de HUAWEI Devices, măsurând 10,5 mm grosime şi cântărind 390 grame.

Modelele lansate vor fi disponibile spre comercializare la începutul anului 2012, la preturi cuprinse intre 100 euro şi 400 euro.

Comenteaza


Te-ar putea interesa si:

Huawei lansează tableta MediaPad cu sistem de operare Android 3.2 Honeycomb
Huawei lansează tableta MediaPad cu sistem de operare…

Huawei a lansat tableta MediaPad cu ecran de 7 inch, prima tabletă prevăzută cu sistemul de operare Android 3.2 Honeycomb. Puterea tabletei este oferită de un procesor dual-core Qualcomm…

citeste articol +
GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core
GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de…

Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung…

citeste articol +
Dan Dragomir despre Samsung Galaxy S2
Dan Dragomir despre Samsung Galaxy S2

Este cel mai bun smartphone pe care am pus mână în ultimele șase luni. Ecranul este genial, chiar dacă nu are rezoluție cred că tehnologia LED și optimizarea culorilor este excelentă.

citeste articol +