Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











ASBIS începe distribuţia SSD-urilor fabricate de OCZ

27.10.2011

ASBIS şi OCZ Technology anunţă încheierea de către ASBIS a unui acord de distribuţie a unităţilor cu cip SSD fabricate de OCZ în regiunea EMEA.
ASBIS începe distribuţia SSD-urilor fabricate de OCZ

Gama de produse SSD a OCZ include staţii de lucru SSD de înaltă performanţă, construite de SandForce cu un design unic, precum Agility 3, Vertex 3 şi SSD cu interfaţă PCI-Express - RevoDrive 3. De asemenea, sunt unităţi proiectate pentru o piaţă globală şi pentru notebook-uri, precum Solid 3, Onyx sau Nocti. În plus, OCZ acordă o atenţie deosebită pieţei corporaţiilor oferind pentru clienţii corporaţii dispozitive precum seria IBIS cu interfaţă HSDL sau unităţile de nivel industrial cu interfaţă PCI-Express.

Recent, OCZ a dezvoltat de asemenea RevoDrive Hybrid, care îmbină viteza SSD cu capacitatea dispozitivelor tradiţionale de stocare, şi OCZ Synapse, stocare în cache care amplifică semnificativ performanţa sistemelor convenţionale.

 

Comenteaza


Te-ar putea interesa si:

OCZ Everest SSD, cu o grosime de 7.5 mm
OCZ Everest SSD, cu o grosime de 7.5 mm

Numai OCZ Technology putea să realizeze un SSD atât de mic încât pentru incorporarea lui într-un laptop ar avea nevoie de căptușeală pentru a se potrivi perfect.

citeste articol +
Netbook LuvBook M130 de la Mouse Computer
Netbook LuvBook M130 de la Mouse Computer

Mouse Computer a lansat pe piața japoneză un nou netbook, LuvBook M130, ca o completare a gamei extinse a companiei, cu un design elegant și cu opțiuni pentru unitate de stocare ce…

citeste articol +