Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

Fujitsu reinventează laptopul cu conceptul Lifebook X2

15.04.2011

Laptopul este un dispozitiv mobil ce poate fi modificat foarte rapid, drept dovadă avem tabletele convertibile și iPad-ul. Fujitsu s-a decis să ofere lumii un notebook cu un design inovator. Este vorba despre conceptul Lifebook X2.
Fujitsu reinventează laptopul cu conceptul Lifebook X2

Compania Fujitsu a lucrat în colaborare cu Yanko Design pentru a găsi o nouă formă pentru designul tradițional de „scoică” al laptopului. Noul design a fost implementat într-un concept numit Fujitsu Lifebook X2, format din patru componente, dimensiunea fiind astfel foarte redusă.

Când Lifebook X2 este închis seamănă foarte mult cu designul tabletei Toshiba Libretto W105 și are în dotare două display-uri touchscreen, unul fiind un ecran, iar celălalt o tastatură virtuală. Forma finală reprezintă un notebook în toată regula, cu tastatură fizică, touchpad și ecran. Pentru a menține dimensiunile laptopului cât mai mici, conceptul Lifebook X2 abordează problema opțiunilor de conectare asemenea notebookurilor Apple MacBook Air. În partea frontală se află 2 porturi USB și conectori audio, alte detalii nefiind încă dezvăluite.

 Fujistu Lifebook X2Fujistu Lifebook X2Fujistu Lifebook X2Fujistu Lifebook X2Fujistu Lifebook X2Fujistu Lifebook X2

 Fujistu Lifebook X2

Sursa: pcmag.com

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Cheia Internetului se află în mâinile a șapte persoane
    Cheia Internetului se află în mâinile a șapte…

    Gizmodo.com anunță existența unei chei a Internetului care poate fi utilizată în cazul unui eveniment catastrofic, care ar putea da peste cap world wide web-ul.