Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

Fujitsu lansează tableta Stylistic M532 cu nVIDIA Tegra 3

18.01.2012

Fujitsu a decis că este momentul să devină un competitor acerb pe segmetul tabletelor dar și a smarphone-urilor odată cu introducerea telefonului F-07D și a tabletei Stylistic M532.
Fujitsu lansează tableta Stylistic M532 cu nVIDIA Tegra 3
Până în acest moment, Fujtsu nu a fost un competitor veridic în lumea dispozitivelor portabile (tablete, smartphone-uri) dar acest lucru se va schimba odată cu introducerea tabletei Stylistic M532, echipată cu procesor nVIDIA Tegra 3, un ecran de 10.1 inch cu o rezoluție de 1280 x 800 pixeli, 16 GB capacitate de stocare și două camera foto (una frontală și una amplasată pe partea din spate) de 3 MP respective 8 MP. Tableta rulează un sistem de operare Android 3.2 Honeycomb dar este de așteptat ca până la momentul lansării oficiale tableta să fie prevăzută cu sistemul Android 4.0 ICS. Fujitsu Stylistic M532 va fi disponibilă în luna mai având un preț de pornire de 630$.


Sursa: engadget.com

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Cheia Internetului se află în mâinile a șapte persoane
    Cheia Internetului se află în mâinile a șapte…

    Gizmodo.com anunță existența unei chei a Internetului care poate fi utilizată în cazul unui eveniment catastrofic, care ar putea da peste cap world wide web-ul.

    ASUS intenționează să lanseze o tabletă cu procesor quad-core Tegra 3
    ASUS intenționează să lanseze o tabletă cu procesor…

    ASUS Eee Pad Transformer este, probabil, cea mai iubită tabletă datorită raportului preț/caracteristici foarte bun. Cu toate acestea, compania taiwaneză lucrează la o nouă tabletă…

    Tableta Archos G9 cu HDD de 250 GB
    Tableta Archos G9 cu HDD de 250 GB

    Doriți o tabletă dar nu sunteți mulțumiți de capacitatea de stocare? De acum încolo nu vă mai faceți griji în această privință deoarece tableta Archos cu sistem de operare Android…