Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Evolio lansează tableta EvoTab 2

13.12.2011

Evolio lansează EvoTab 2, o nouă versiune a tabletei EvoTab 1, ce va fi echipată cu un procesor Cortex A8 de 1 GHz și un ecran ultrasenzitiv, multitouch de 7 inch, cu 16 milioane de culori.
Evolio lansează tableta EvoTab 2
EvoTab 2 este echipată cu unul dintre cele mai noi și puternice procesoare, Cortex A8 de 1 GHz. Tableta dispune de un ecran ultrasenzitiv, multitouch de 7 inch, cu 16 milioane de culori. Față de EvoTab 1, noua tabletă are o memorie dublă: 8 GB memorie de stocare și 512 MB memorie RAM. Tableta EvoTab 2 este unealta ideală pentru mobile computing, fiind o platformă 100% deschisă, oferind conectivitate full USB, mini USB, micro SD precum și conectivitate Internet wireless prin Wi-Fi-ul integrat sau stick 3G. EvoTab 2 vine preinstalată cu sistemul Android 2.3 Gingerbread, special creat și optimizat pentru tablete, precum și cu Flash 10.2, ceea ce conferă o experiență remarcabilă la Web browsing, la vizualizarea site-urilor cu conținut rich-media, sau la rularea aplicațiilor Android. Tableta EvoTab 2 este capabilă să redea filme în format Full HD. De asemenea, tableta beneficiază de aplicații precum: Presaonline - agregator de știri, Y!M, Youtube HD, Facebook, e-mail și, bineinteles, o multitudine de jocuri și aplicații Android disponibile gratuit în Android Market. Bateria este Li-Ion de 3,7V/4500 mAh, ce ii conferă o autonomie de până la 14 ore. Dimensiunile tabletei sunt de 192 x 118 x 11 mm și are o greutate de 360g.

Evolio EvoTab 2

Comentarii (2)

  • eu

    Eu la 11:16, 2011-12-29

    pentru asa un site consacrat tot ce puteti este copy\paste de pe site-ul evolio? jenant, mai ales ca informatiile sint aiurea: "EvoTab 2 este echipată cu unul dintre cele mai noi și puternice procesoare, Cortex A8 de 1 GHz." FALS; "Tableta EvoTab 2 este capabilă să redea filme în format Full HD"
    FALS - la 800x480 nu are cum, iar portul hdmi lipseste, nu ?

  • Bogdan

    Bogdan la 11:48, 2011-12-29

    Salut eu,

    Acest articol este un comunicat de presa care a fost redat in aceeasi forma/continut in care producatorul l-a lansat.

    Intradevar, obiectiile tale sunt pertinente si adevarate, dar, desi nu am absolvit o facultate de profil (litere, jurnalism) din cate stiu un comunicat nu se modifica.

    Acuratetea unui comunicat de presa este responsabilitatea celui ce l-a creat.

    Multumim de atentia acordata si te mai asteptam cu obiectii.

    Sarbatori fericite,
    Bogdan

sus

Comenteaza


Te-ar putea interesa si:

Evolio lanseaza U9, cel mai usor notebook din lume
Evolio lanseaza U9, cel mai usor notebook din lume

Evolio dezvăluie cel mai ușor notebook din lume, un ultraportabil de 18 mm grosime și o greutate de numai 980 gr.

citeste articol +
Archos prezintă tableta Arnova 9 G2 din segmentul buget
Archos prezintă tableta Arnova 9 G2 din segmentul…

Noua tabletă Archos Arnova 9 G2 pare să fie definiția unui amestec de calitate. Aceasta face parte din linia de buget Arnova așadar ne putem aștepta la un preț de achiziție relativ…

citeste articol +
GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core
GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de…

Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung…

citeste articol +