Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uriDrawTop transformă carcasa exterioară într-o tablă de scris

20.10.2011

DrawTop transformă orice carcasă exterioară a unui laptop într-o pânză de pictat, tablă de scris sau pur și simplu un loc unde să treci cu rapiditate câteva notițe.
DrawTop transformă carcasa exterioară într-o tablă de scris

Tehnologiile din industria notebookurilor avansează pe zi ce trece, producătorii încercând să component hardware cât mai performante într-un spațiu cât mai mic. Singurul loc ce rămâne întotdeauna nefolosit este carcasa superioară exterioară, dar acum există și o soluție pentru această. Puteți transforma carcasa ecranului într-un tablă funcțională cu ajutorul DrawTop.

DrawTop este vinyl sticker ce vă va costa doar 12$ și poate fi lipit pe carcasa ecranului pentru a face din aceasta o tablă de scris. Atunci când achiziționați acest pachet veți mai primi, pe lângă folia specială, un marker Expo Fine Tip plus alte accesorii de mentenanță și instalare.

 Sursa: gizmodo.com

Comenteaza


Te-ar putea interesa si:

Logitech Wireless Mouse M325: comfort și precizie
Logitech Wireless Mouse M325: comfort și precizie

Logitech a lansat un nou mouse wireless, M325, cu o formă elegantă - potrivită pentru dreptaci dar și pentru stângaci, și o tehnologie ce mărește precizia și controlul mouse-ului.

citeste articol +