Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Kobo a lansat prima sa tabletă, Vox

20.10.2011

O nouă săptămână, o nouă tabletă Android. Kobo și-a creat un nume prin implementarea e-bookstore-ului său pe tot mai multe dispositive mobile, iar acum a creat și o tabletă/e-reader, Vox.
Kobo a lansat prima sa tabletă, Vox

Kobo Vox este o tabletă cu un ecran de 7 inch și sistem de operare Android și cu un design atractiv. Vox, fiind și un “social e-reader”, dispune de un ecran anti-reflexiv, astfel poate fi folosit în orice condiții de lumină ambiantă.

Ecranul AFFS+ multi-touch de 7 inch are o rezoluție nativă de 1024 x 800 pixeli și oferă o experiență vizuală impresionantă indiferent de condițiile de lumină. Deasemenea, ecranul oferă unghuri mai mari de vizualizare comparative cu ecranele standard. Kobo Vox dispune de un procesor tactat la 800 MHz, de 512 MB de memorie RAM, 8 GB de capacitate de stocare și suportă carduri SD cu o capacitate de până la 32 GB. Sistemul de operare rulat este Android 2.3 iar autonomia tabletei este de 7 ore.

Pentru început tableta Kobo Vox va fi disponibilă în Statele Unite și Canada la un preț de 199$.

Comenteaza


Te-ar putea interesa si:

GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core
GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de…

Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung…

citeste articol +