Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Dell lansează laptopul XPS 14z prezentat la IFA Berlin

30.09.2011

Dell a anunţat lansarea notebookului XPS 14z, prezentat pentru prima oară la evenimentul IFA ce a avut loc în Berlin. Momentan, acest notebook va fi disponibil doar pe piaţa IT din China.
Dell lansează laptopul XPS 14z prezentat la IFA Berlin

Laptopul Dell XPS 14z dispune de un ecran LED HD de 14 inch “fără margini” cu o rezoluşie nativă de 1366 x 768 pixeli, astfel notebookul a căpătat un design similar cu al unuia ce are un ecran de 13 inch. Deasemenea, Dell reuşeşte să implementeze şi o unitate optică într-o carcasă ce nu este mai groasă de 2.5 cm, şi totuşi greutatea laptopului nu va depăşi 2 kg.

Asemenea modelului XPS 15z, noul model va fi echipat cu un procesor Intel Core i5-2430M sau Intel Core i7-2640M alături de o placă video dedicată nVIDIA GeForce GT520M însoţită de tehnologia nVIDIA Optimus.

Faptul că noul notebook este disponibil în exclusivitate în China, afirmă că Dell consideră piaţa IT din China ca fiind una din cele mai mari pieţe de desfacere pentru dispozitivele electronice. Un model cu procesor Intel Core i5, 4 GB de memorie RAM, un HDD de 500 GB şi 1 GB de memorie video va putea fi achiziţionat în China la un preţ estimative de 1205$.

 

Dell XPS 14z

Comenteaza


Te-ar putea interesa si:

Internetul va beneficia de un upgrade de securitate
Internetul va beneficia de un upgrade de securitate

ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers) a dezvăluit existența unei soluții de remediere al unui defect în sistemul de nume de domenii.

citeste articol +
Dell intenţionează să lanseze ultrabook-uri la CES 2012
Dell intenţionează să lanseze ultrabook-uri la…

Dell a lansat recent notebookul XPS, dar nu se vor opri aici compania dorind să creeze un adversar de temut pentru MacBook Air de la Apple. Dell intenţionează să lansaze noi ultrabook-uri…

citeste articol +
Wireless Pixel Qi: afişaj wireless extern pentru laptop
Wireless Pixel Qi: afişaj wireless extern pentru…

Modulul de afişare Wireless Pixel Qi poate fi controlat de la distanţă de către un alt dispozitiv, utilizând Display Solutions AG.

citeste articol +
Intel extinde linia de procesoare Intel Core i7
Intel extinde linia de procesoare Intel Core i7

Intel intenționează să extindă linia de procesoare dedicate laptopurilor, astfel vor adăuga în al patrulea trimestru al acestui an 4 noi versiuni de procesoare din seria Intel Core…

citeste articol +