Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Asus începe livrarea de laptop uri cu Intel Sandy Bridge revizuit

Asus începe livrarea de laptop-uri cu Intel Sandy Bridge revizuit

23 februarie 2011
Începând cu acestă săptămână Asus livrează laptop-uri cu platforma Intel Sandy Bridge la care problema portului SATA 6Gb/s a fost remediată
Asus începe livrarea de laptop-uri cu Intel Sandy Bridge revizuit
După cum probabil deja sunteți la curent Intel a descoperit o eroare de design în chipset-urile Sandy Bridge. în unele cazuri, porturile Serial-ATA (SATA 6Gb/s) din chipset se pot degrada în timp, afectând performanțele și funcționalitatea tuturor dispozitivelor conectate printr-un port de acest tip, precum hard disk-urile și unitățile optice.

Asus anunță oficial (citiți aici) că vor demara livrarea de notebook-uri cu platforma Sandy Bridge New Revision  începând cu modelele G73SW, N53SV ți N53SN, urmate de N43SL, N43SN și N73SV. Tot începând cu acestă săptămână pornește programul de înlocuire a notebook-urilor care au fost afectate de eroarea de design a celor de la Intel. Puteți verifica accesând acest link dacă notebook-ul dumneavoastră a fost afectat după care urmați pașii procedurii de înlocuire.

Pentru cei care intenționați să cumpărați un laptop bazat pe platforma Intel Sandy Bridge, Asus a marcat atât ambalajul cât și portabilele cu inscripția “New Revision Certified Design” pentru a deosebi vechile platforme cu probleme de cele noi revizuite.

 

Exemple de inscripționare:

1. Pe cutie.

Sandy Bridge New Revision


2. Pe notebook.

Sandy Bridge New Revision