Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Amazon colaborează cu Foxconn pentru realizarea tabletei Kindle Fire 2

20.02.2012

Kindle Fire s-a dovedit a fi un dispozitiv portabil popular în mare parte datorită prețului foarte mic. Așadar Amazon a încheiat anul 2011 cu un procentaj de 14% din cota de piață a tabletelor la nivel mondial.
Amazon colaborează cu Foxconn pentru realizarea tabletei Kindle Fire 2

Amazon intenționează să lanseze versiunea a doua a tabletei Kindle Fire, cu câteva îmbunătățiri dar la un preț la fel de favorabil. Amazon colaborează cu Foxconn pentru realizarea noii versiuni, Kindle Fire 2 ce ar putea să fie disponibilă în luna mai sau iunie.

Această colaborare este foarte importantă deoarece, în primul rând, permite companiei Amazon să creeze o tabletă “originală”. Quanta a grăbit producerea tabletei Kindle Fire copiind designul tabletei de la Research in Motion, Playbook, pe care Quanta o producea. Viitoare tabletă Kindle Fire 2 va fii un real succes (acest lucru depine foarte mult și de prețul la care va fi disponibilă).

 Sursa: hothardware.com

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Amazon lansează tableta Kindle Fire
    Amazon lansează tableta Kindle Fire

    Amazon lansat tableta Kindle Fire la un preţ de 199$ cu ecran de 7 inch Gorilla Glass şi ce găzduieşte un procesor dual-core OMAP4 de la Texas Instruments. Deasemenea, sistemul de operare…

    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core
    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de…

    Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung…