Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Ainol lansează tableta Novo 7 Aurora II

08.05.2012

Ainol, companie din China producătoare de dispozitive portabile, a anunţat lansarea unei noi tablete, Novo 7 Aurora II la un preţ de 190$. Tableta are un ecran IPS de 7 inch, procesor dual-core ARM şi rulează un sistem de operare 4.0
Ainol lansează tableta Novo 7 Aurora II

Compania chineză Ainol a anunţat anul trecut că o să fie prima companie ce va lansa o tabletă cu sistemul de operare Android 4.0 şi că va costa doar 100$. Primul dispozitiv lansat nu a fost atât de performant precum se aşteapta lumea şi dispune de un procesor MIPS, ceea ce înseamnă că nu toate aplicaţiile Android putea fi rulate cu succes. Dar de atunci şi până acum compania a mai lansat câteva modele, din ce în ce mai bune am putea spune iar acum compania intenţionează să introducă cea mai impresionantă tabletă a sa.

Ainol Novo 7 Aurora II va fi disponibilă începând cu această lună şi dispune de un ecran IPS de 7 inch ce oferă o rezoluţie nativă de 1024 x 600 pixeli, un procesor dual-core ARM Cortex-A9, 1 GB de memorie RAM şi 8 GB capacitate de stocare. Dispozitivul va rula un sistem de operare Google Android 4.0 şi va avea o cameră frontală de 2 MP, un senzor G, WiFi 802.11 b/g/n şi un slot pentru carduri microSD. Conform NotebookItalia, tableta are un preţ recomandat de 190$. Ainol oferă şi o versiune mai ieftină a tabletei, Novo 7 Elf II, similară în ceea ce priveşte specificaţiile tehnice dar fără ecranul IPS la un preţ de 149$.

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Archos lansează în iunie tableta Gen 9
    Archos lansează în iunie tableta Gen 9

    Archos se pregătește pentru lansarea tabletei Gen 9, ce va combina prețul competitiv cu puterea de calcul uimitoare a procesorului ARM Dual-Core.