Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Storage Option introduce două noi tablete Android

18.06.2012

Tabletele Android sunt foarte bine apreciate de către utilizatori, şi cum apar tot mai multe modele decizia de a-ţi achiziţiona una se îngreunează. Ei bine, Storage Option introduce două noi tablete Android, ca decizia să fie şi mai grea.
Storage Option introduce două noi tablete Android

Storage Option introduce în linia sa de dispozitive pentru acest an două noi tablete, Scroll Elite şi Engage, ambele având un sistem de operare Google Android 4.0 (Ice Cream Sandwich).

Modelul Scroll Elite are un ecran capacitiv IPS de 9.7 inch, 16 GB capacitate de stocare internă, un slot pentru carduri microSD, şi sistemul de operare Android 4.0. Modelul Engage dispune de un ecran capacitiv XGA de 8 inch, un procesor ARM Cortex A8 ce rulează la 1.2 GHz şi un GPU Mali 400. Cea mai bună parte la aceste tablete este preţul lor, Elite având un preţ sub 300$ iar Engage undeva în jurul valorii de 200$.

Sursa: hothardware.com

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core
    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de…

    Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung…