Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











AMD Ultrathin vs. Intel Ultrabook

18.01.2012

AMD a intrat oficial în competiția ultraportabilelor, dominată de Ultrabook-uri, odată cu introducerea noilor procesoare ultra-low-voltage denumite Trinity APU.
AMD Ultrathin vs. Intel Ultrabook
Ca și Intel, AMD a creat aceste procesoare pentru a reduce prețurile ultraportabilelor, denumite de companie “Ultrathin”, și pentru a face piața ultraportabilelor mai competitivă. Conform celor spuse de AMD, noile procesoare ULV aduc mai multe îmbunătățiri precum o creștere a performanței x86 cu 25%, o putere de procesare grafică mai mare cu 50% și noi capabilități de procesare video. Conform site-ului blog.laptopmag.com, laptopurile Ultrathin ce vor fi echipate cu procesoare AMD Trinity APU vor fi cu 100$-200$ mai ieftine decât Ultrabook-urile echivalente ce folosesc procesoare Intel Ivy Bridge. Pentru anul 2012 AMD intenționează să integreze noile procesoare în peste 20 de notebookuri. Printre marii producători ce vor folosi microprocesoarele AMD Trinity APU se numără HP, ASUS și Acer.

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    AMD updatează linia de procesoare Zacate
    AMD updatează linia de procesoare Zacate

    Advanced Micro Devices plănuiește să updateze linia de unități de procesare accelerată (APU) pentru laptopuri și desktopuri în primul trimestru al acestui an.

    Lenovo prezintă noul lor UltraBook, IdeaPad U300s
    Lenovo prezintă noul lor UltraBook, IdeaPad U300s

    Intel face tot posibilul să promoveze cât mai bine platforma UltraBook, și se pare că celor de la Lenovo le-a plăcut ideea. La Computex 2011, Lenovo a prezentat noul lor UltraBook,…