Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

Review HP G62 - Intel Core i3

17.08.2010
Cea mai profitabilă sursă de clienţi pentru producătorii de portabile o reprezintă de multă vreme sectorul home şi office. Consumatorii se înfruntă cu o grea alegere în momentul cumpărării unui laptop datorită multitudinii de modele.

HP, lider în topul producătorilor de portabile, propune modelul G62. Reţeta urmată pentru a îndeplini dorinţele utilizatorilor este cea ideală pentru acest segment: G62 este construit în jurul unui procesor Intel de generaţie nouă, soluţia video este una integrată iar porturile de expansiune sunt cele folosite în mod frecvent.
HP_G62_intel_i3
Modelul G62 reprezintă o reuşită a producătorului american în a îmbina utilul cu plăcutul deoarece soluţia tehnică este însoţită de o carcasă din plastic mat iar capacul ecranului de 15.6 inch ca şi balamalele sunt din aluminiu, pentru durabilitate sporită.

De menţionat la capitolul conectivitate sunt placa de reţea wireless, ce este compatibilă cu modul draft N şi, o adiţie plăcută in acest segment, îl constitue portul HDMI ce permite rularea de conţinut HD pe un televizor compatibil.

Rezultatul vorbeşte de la sine: deşi bateria are doar 6 celule, HP G62 are o autonomie de peste 4h, cu aproximativ o oră peste media pieţei.

Apreciem:

- carcasa mată;
- boxele Altec Lansing;
- autonomia bateriei.

Nu apreciem:

- lipsa portului FireWire;
- ecranul lucios;
- alegerea unui singur buton ataşat touchpad-ului.
Citeste mai mult pe: laptopmag.com

Comentarii (0)

    sus

    Comentează