Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Pandigital SuperNova, o nouă tabletă Android

10.10.2011

Pandigital a extins linia de tablete cu sistemul de operare Android cu noua SuperNova, o tabletă ce promite performanțe impresionante și caracteristici avansate. Noua tableta va fi disponibilă la un preț de 229$.
Pandigital SuperNova, o nouă tabletă Android

SuperNova reprezintă elita din linia de tablete Android ale companiei Pandigital. Aceasta dispune de un ecran capacitiv LCD de 8 inch cu o rezoluție nativă de 600 x 800 pixeli și suport multi-touch. Pentru a oferi performanțe de top, tableta a fost prevăzută cu un procesor Cortex A8 tactat la 1 GHz cu un motor grafic dedicat.

Tableta este prevăzută cu sistemul de operare Android 2.3, în defavoarea unui SO mult mai bine optimizat pentru tablete. Deasemenea, se pare că tableta nu oferă acces nativ la Android Market. Alte caracteristici ale tabletei include un port mini-USB, un port HDMI, WiFi, Bluetooth 2.1, o capacitate de stocare de 4 GB, slot micro-SD ce suportă până la 32 GB și două camere web.

Pandigital SuperNova va fi disponibilă începând cu mijlocul lunii octombrie la un preț de 229$.

 

Comenteaza


Te-ar putea interesa si:

GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core
GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de…

Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung…

citeste articol +
Velocity prezintă tabletele Cruz la un preț de sub 300$
Velocity prezintă tabletele Cruz la un preț de sub…

Dacă ar fi trebuit să învățăm ceva la tableta HP TouchPad, principalul lucru ar fi că utilizatorilor adoră prețurile mici. Velocity a intrat în cursa pentru a oferi performanțe…

citeste articol +