Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Archos prezintă tableta Arnova 9 G2 din segmentul buget

18.11.2011

Noua tabletă Archos Arnova 9 G2 pare să fie definiția unui amestec de calitate. Aceasta face parte din linia de buget Arnova așadar ne putem aștepta la un preț de achiziție relativ mic.
Archos prezintă tableta Arnova 9 G2 din segmentul buget
Archos Arnova 9 G2 este o tabletă din segmentul buget dar ce prevede caracteristici de la low-end la high-end. Aceasta dispune de un procesor ARM A8 tactat la 1 GHz, un ecran IPS de 9.7 inch cu o rezoluție nativă de 1024 x 768 pixeli și rulează un sistem de operare dedicat mai degrabă telefoanelor mobile decât tabletelor Google Android 2.3 (Gingerbread). Asemenea celorlalte tablete ce au un preț relativ va trebuii să vă descurcați fără acces la Android Market (Archos oferă în schimb aplicația Appslib). Detalii cu privire la preț și data de lansare nu au fost încă dezvăluite.
Sursa: engadget.com

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Archos lansează în iunie tableta Gen 9
    Archos lansează în iunie tableta Gen 9

    Archos se pregătește pentru lansarea tabletei Gen 9, ce va combina prețul competitiv cu puterea de calcul uimitoare a procesorului ARM Dual-Core.

    Evolio lansează tableta EvoTab 2
    Evolio lansează tableta EvoTab 2

    Evolio lansează EvoTab 2, o nouă versiune a tabletei EvoTab 1, ce va fi echipată cu un procesor Cortex A8 de 1 GHz și un ecran ultrasenzitiv, multitouch de 7 inch, cu 16 milioane de…

    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core
    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de…

    Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung…