Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Logitech lansează în România gama de accesorii pentru tablete

17.05.2012

După cum spune si titlul avem acessorii pe toate gusturile şi pentru toţi utilizatorii. Mai multe detalii în rândurile ce urmează.
Logitech lansează în România gama de accesorii pentru tablete
Logitech a anunţat astăzi disponibilitatea în România a gamei de accesorii pentru tablete. Dispozitivele sunt dezvoltate pentru iPad şi tabletele Android, dar şi pentru smartphone-uri. Acestea vor permite utilizatorilor să folosească la potențial maxim tableta, oriunde o vor folosi.

În rândurile următoare o scurtă prezentare a accesoriilor.

Logitech Mini Boombox oferă sunet de calitate oriunde te duci


Mini Boombox, un sistem audio compact ce întregește vizionarea filmelor, audiția muzicală, experimentarea jocurilor și realizarea de apeluri telefonice. Dispozitivul se conectează ușor cu smartphone-uri, tablete sau alte dispozitive cu Bluetooth încorporat.

Logitech Mini Boombox Logitech Mini Boombox

 

Personal am rămas impresionat de cât de bine se poate auzi într-o cameră de dimensiuni mari. Autonomia ar fi de 6,5 ore iar timpul de încarcare al acumulatorului doar 1.5 ore. Partea bună o constitue faptul că acumulatorul se poate schimba, el putând fi comandat separat de pe site-ul Logitech.

 

Preț și disponibilitate

Logitech Mini Boombox va fi disponibil în Europa la sfârșitul lui noiembrie la un preț recomandat de 79,99 Euro.


Tastatura Logitech Fold-Up pentru iPad 2

Tastatura Logitech Fold-Up pentru iPad 2 este soluția perfectă pentru utilizarea din mers a tabletei. Tastatura - suport full-size cu conexiune Bluetooth se închide și se deschide precum o carte, iar la final poți porni cu ea la drum. Închisă, tastatura stă în siguranță sub tabletă. Când dispozitivul e deschis, suportul sprijină tableta la un unghi ideal pentru tastare. Spre deosebire de tastaturile în stil folio cu Bluetooth, tastatura Logitech Fold-Up pentru iPad 2 are dimenisuni normale, ceea ce facilitează o tastare confortabilă. Se încarcă de la USB, astfel schimbatul bateriilor nefiind un motiv de îngrijorare. Dispozitivul se ridică și este gata de funcționare chiar în momentul când este deschis și se închide automat în momentul în care este împachetat, ajutând astfel la economisirea bateriei.

Logitech Fold up keyboard Logitech Fold up keyboard

 

Logitech Joystick pentru iPad

Logitech Joystick pentru iPad este companionul perfect pentru iPad și iPad 2. Nimănui nu-i convine pierderea unui punct sau unei lupte din cauza degetului care nu a nimerit zona de control. Joystick-ul Logitech pentru iPad este un controller de joc în stil thumb-stick pe care-l poți folosi cu aproape orice joc cu un joystick pe ecran sau un d-pad. Dispozitivul se atașează iPad-ului tău cu ajutorul ventuzelor iar înlăturarea lui este la fel de ușoară. Iar un arc special emite o forță ce returnează automat joystick-ul în poziția centrală.

logitech Joystick logitech Joystick


Preț și disponibilitate

Logitech Fold-Up Keyboad va fi disponibilă în Europa din septembrie la un preț recomandat de 99,99 Euro. Logitech Joystick va fi disponibil în Europa începând cu mijlocul lunii septembrie la un preț recomandat de 14,99 Euro.

Logitech Keyboard Case

Creată în colaborare cu ZAGG, Logitech Keyboard Case dispune de un înveliș de aluminiu foarte rezistent. Carcasa protectoare învăluie tableta, acoperind ecranul si laturile sale, iar cu ajutorul conectivității Bluetooth, Logitech Keyboard Case își conectează tastatura rapid. Noua carcasă-tastatură Logitech încoporează o interfață intuitivă și taste special gândite pentru o tastare mai confortabilă. Dispune și de un canal în spatele tastaturii care sprijină tableta în poziția portret sau landscape, eliminând timpul de instalare și de împachetare.

Logitech Keyboard Case Logitech Keyboard Case


Logitech Wireless Speaker

Logitech Wireless SpeakerAtunci când vrei să asculţi muzica preferată, difuzoarele Logitech Wireless Speaker sunt cea mai bună alegere. Acestea nu mai includ cabluri și permit plasarea boxelor în orice loc – la o distanță de până la 15 metri de iPad sau tableta Android, în funcție de modul de folosire, setări și condiții de mediu. Vei obține un sunet bogat, full stereo, chiar și din colțul opus al camerei, prin intermediul driverelor duale de doi inch, alături de un bass puternic. O baterie reîncărcabilă oferă difuzoarelor o independenţă de până la 10 ore, în funcție de modul de folosire și de setări, pentru a putea lua muzica preferată cu tine, oriunde te duci. Iar instalarea este extrem de ușoară. Cuplează tableta prin intermediul Bluetooth wireless si ești gata de audiție.

 


Logitech Tablet Keyboard

Logitech Tabley Keyboard, un combo tastatură-suport, este conceput să poată fi purtat în voie, se instalează rapid și se adaptează oricărui loc unde vrei să folosești tableta. Se împerechează ușor cu tableta prin tehnologia Bluetooth wireless, așa încât o poți folosi pe birou, în poală sau oriunde la o distanță de 10 metri de tabletă, în funcție de utilizare, decor și condițiile de mediu.

Logitech Tablet Keyboard Logitech Tablet Keyboard


Preț și disponibilitate

Logitech Keyboard Case va fi disponibilă în Europa începând cu luna iunie la un preț recomandat de 99,99 Euro. Logitech Wirelles Speakers vor fi disponibile în Europa la un preț recomandat de 99,99 Euro. Logitech Tablet Keyboard pentru iPad va fi disponibilă în Europa începând cu luna iunie la un preț recomandat de 59,99 Euro.


Logitech Tablet Speaker

Logitech Tablet Speaker este o boxă compactă, reîncărcabilă, cu sistem de prindere clip-on, ce oferă conveniență maximă și portabilitate.

Logitech Tablet SpeakerO clamă de cauciuc prinde în siguranță boxa de tableta iPad sau Samsung Galaxy Tab 10.1, făcând ca instalarea să fie cât se poate de simplă. Cablul audio de 3,5 mm se conectează la jack-ul de căști. De acum ai un sistem audio la care poți asculta în voie muzica de pe tabletă. Cu o autonomie de până la 8 ore, în funcție de uz, poți urmări filme dar și mult alt conținut media. Boxa se încarcă prin USB, așa încât nu te va preocupa înlocuirea bateriilor.

Noua boxă destinată tabletei este un dispozitiv ce îmbunătățește experiența sonică de pe tableta personală, un avantaj important dacă prietenii ți s-au alăturat în living, sau dacă vrei să asculți de unul singur melodiile preferate la o calitate foarte bună. Dispozitivul face ca experiența audiției, vizionarea filmelor să fie mult mai plăcute.

Logitech Tablet Speaker este compactă și ușor de transportat, având acces la cel mai bun sunet stereo oriunde te duci, în jurul casei sau acasă la un prieten. Când pleci în vacanță, boxa compactă poate intra în husa inclusă sau în geanta de laptop.

Preț și disponibilitate

Logitech Tablet Speaker va fi disponibilă în Europa din luna septembrie la un preț recomandat de 39,99 Euro.

 

Logitech UE Air Speaker

Acum poți reda muzica necomprimată din iTunes sau de pe iPhone, iPad sau iPod touch. Acestea se conectează prin rețeaua Wi-Fi de acasă la boxa Logitech UE care oferă un sunet audio de înaltă calitate, amplificat de două difuzoare.

“În ziua de astăzi există o nouă generație de iubitori de muzică ale căror iPad-uri și iPhone-uri se află în centrul atenției lor auditive,” a declarat Rory Dooley, senior vice president al departamentulului de muzică în cadrul Logitech. “Noi am creat sistemul audio Logitech UE Air pentru a oferi pasionaților de muzică o experiența audio de calitate care combină un streaming fără întreruperi cu un sunet fantastic. Beneficiind de un design elegant și modern, de setări simple, dar și de un sunet excelent, Logitech UE Air arată și sună fenomenal în orice încăpere.”

Logitech UE Airspeaker Logitech UE Airspeaker

 

Cu Logitech UE ai parte de o transmitere pură și curată a muzicii oriunde ai vrea să o asculți. Din experiența îndelungată a Logitech în domeniul audio și tradiția Ultimate Ears de a livra un sunet de calitate a rezultat sistemul audio Logitech UE Air, un dispozitiv elegant și performant. Curbele subtile ale boxei și finisajul negru conferă o notă distinctă în orice încăpere, în timp ce acustica ajustată la orice circumstanță emite un sunet stereo detaliat.

Instalarea este simplă: atașează iPad-ul, iPhone-ul sau iPod-ul touch la sistemul audio, urmează instrucțiunile pentru a descărca aplicația Logitech UE Air, tastează parola rețelei de Wi-Fi și sistemul este gata de utilizat. După acest process de instalare, orice model iPhone 4s, iPhone 4, iPhone 3GS, iPod touch (generația 2, 3, 4), iPad, iPad 2, sau iPad (generația a treia) cu iOS 4.2 sau mai nouă, sau orice Mac sau PC din rețeaua ta cu iTunes 10.1 sau o versiune mai nouă se va conecta automat. În plus, cu Apple Dock Connector, îți poți încărca iPad-ul, iPhone-ul sau iPod touch în timp ce muzica curge.

Logitech UE Air Speaker a fost numit International CES Innovations 2012 Design and Engineering Awards Honoree la categoria Wireless Handset Accesories.

 

Preț și disponibilitate

Sistemul audio Logitech UE Air Speaker va fi disponibil la începutul lunii aprilie în Europa la un preț de 349,99 Euro.

 

Logitech Wireless Headset

Logitech Wireless Headset

Logitech Wireless Headset pentru iPad, iPhone, iPod Touch și alte dispozitive Bluetooth te lasă să te miști în voie așa încât convorbirea cu cel mai bun prieten plecat în străinătate să fie relaxantă iar vizionarea unui film sau audiția celui mai nou album al formației preferate să fie cât mai confortabile. Driverele laser-tuned ale căștilor produc un sunet stereo bogat și minimizează distorisunile. Fie că folosești asiduu FaceTime sau preferi apelurile telefonice, vei fi foarte bine înțeles datorită microfonului ce elimină zgomotul de fond. O baterie reîncărcabilă cu o autonomie de șase ore te ajută să porți convorbiri mai lungi.

 

 

Logitech Mini Boombox


Logitech Wireless Boombox

Folosește smartphone-ul sau tableta pe post de player cu touch screen și telecomanda pentru a reda muzica wireless. Conceput pentru iPad, iPhone și iPod Touch, Logitech Wireless Boombox poate fi amplasat până la 10 metri distanță de dispozitivul tău, în funcție de utilizare și setări. Poți asculta până la șase ore folosind bateria reîncărcabilă. Opt drivere separă frecvențele de sunet, notele înalte sunt extreme de clare, mediile bogate iar sunetul bass, adânc.

 

Pret si disponibilitate

Logitech Wireless Headset va fi disponibil in Europa de la mijlocul lunii octombrie la un preț recomandat de 59,99 Euro. Logitech Wireless Boombox va fi disponibil în Europa la finele lui octombrie la un preț recomandat de 149 Euro.

 

Mai multe poze găsiţi pe pagina noastră de FaceBook.

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Logitech Boombox şi Mini Boombox ajung în România
    Logitech Boombox şi Mini Boombox ajung în România

    Logitech aduce în România două noi accesorii audio ce îmbunătățesc experimentarea divertismentului pe tablete și smartphone-uri: Logitech Mini Boombox și Logitech Wireless Boombox.

    Logitech Wireless Mouse M325: comfort și precizie
    Logitech Wireless Mouse M325: comfort și precizie

    Logitech a lansat un nou mouse wireless, M325, cu o formă elegantă - potrivită pentru dreptaci dar și pentru stângaci, și o tehnologie ce mărește precizia și controlul mouse-ului.

    Logitech Mini Boombox oferă sunet de calitate oriunde te duci
    Logitech Mini Boombox oferă sunet de calitate oriunde…

    Logitech a lansat Mini Boombox, un sistem audio compact ce întregește vizionarea filmelor, audiția muzicală, experimentarea jocurilor și realizarea de apeluri telefonice. Dispozitivul…

    Logitech atacă piața de tablete
    Logitech atacă piața de tablete

    Logitech își face intrarea în lumea tabletelor prin lansarea unei game de dispozitive dezvoltate exclusiv pentru iPad și tabletele Android. Acestea vor permite utilizatorilor să folosească…