Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Acer introduce în acestă lună ultrabookul Aspire S5

18.06.2012

Acer a anunţat lansarea noului ultrabook Aspire S5 ce va avea loc la sfârşitul acestei luni. Noul ultrabook va fi "cel mai subţire notebook din lume" conform celor spuse de cei de la Acer.
Acer introduce în acestă lună ultrabookul Aspire S5

Acer afirmă că noul Aspire S5 este cel mai subţire ultrabook din lume, măsurând o grosime de numai 11.2 mm în cel mai subţire punct şi 15 mm în cel mai gros. Noul ultraportabil de la Acer este foarte uşor, cu mult mai uşor decât restul notebookurilor cu display-uri de 13 inch, având o greutate de 1.2 kg.

Ultrabookul cu ecran de 13.3 inch, ce oferă o rezoluţie mediocră de 1366 x 768 pixeli având în vedere preţul acestuia, va avea un procesor Intel Core i7 Ivy Bridge, o unitate de stocare SSD de 256 GB, port HDMI şi USB 3.0 cât şi port Intel Thunderbolt. Acer Aspire S5 va avea un preţ de pornire de 1399$. Pe lângă acest ultrabook, Acer anunţă şi disponibilitatea modelului S3 cu procesoare Intel Ivy Bridge care acum au un preţ de pornire de 648$, iar modelele de top ajung la 1000$.

Sursa: netbooknews.com

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Tehnologia oferă o nouă și silențioasă experiență prin MSI GX660
    Tehnologia oferă o nouă și silențioasă experiență…

    MSI GX660 posedă tehnologia TDE și sunet Dynaudio. Suportă, de asemenea, o arhitectură duală a hard disk-ului; capacitate și performanță dublate.

    Acer anunță noul ultrabook, Aspire S5
    Acer anunță noul ultrabook, Aspire S5

    Acer dezvăluie cel mai subțire ultrabook, Aspire S5 cu o grosime de numai 15 mm.

    Acer prezintă un nou ultrabook, Aspire S3
    Acer prezintă un nou ultrabook, Aspire S3

    Acer a introdus, în cadrul evenimetului IFA 2011 în Berlin, Aspire S3, un ultrabook ce va fi disponibil în această lună având un preț de pornire de 1134$.

    Dell prezintă noul Alienware M18x cu ecran 3D
    Dell prezintă noul Alienware M18x cu ecran 3D

    Dell îşi reafirmă poziția pe piața notebookurilor de gaming cu noul Alienware M18x, echipat cu procesor de mare putere Intel Sandy Bridge și ecran Full HD 3D.