Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Logitech îți răcorește laptop ul pe orice suprafață

Logitech îți răcorește laptop-ul pe orice suprafață

24 iunie 2011
Logitech a lansat lapdesk-ul Cooling Pad N200, dispozitiv eficient în consumul de energie, care te ajută să-ți îndeplinești toate sarcinile de pe laptop într-un mod confortabil.
Logitech îți răcorește laptop-ul pe orice suprafață

Logitech Cooling Pad N200 oferă o răcire eficientă datorită unui ventilator silențios, înclinat, ce dispune de un grilaj mare. Fluxul de aer care străbate spatele și laturile lapdesk-ului conferă o ventilație constantă, iar cu ajutorul a două viteze a ventilatorului și a unui întrerupător, poți ajusta puterea curenților de aer după preferințe, sau îl poți închide. Funcționând cu ajutorul conexiunii prin USB, ventilatorul este conceput să aibă un impact minim asupra autonomiei bateriei.

Logitech Cooling Pad N200 este pur și simplu cel mai cool companion al unui laptop,”a precizat Denis Pavillard, vice președinte al diviziei de marketing de produs pentru accesorii de laptop. “Laptopurile se pot supraîncălzi în lipsa unei ventilații adecvate. Logitech Cooling Pad N200 rezolvă această problemă, păstrând laptopurile reci, oriunde le folosești.”

Logitech Cooling Pad N200 dispune de un design subțire care face ușoară mutarea lui dintr-o cameră în alta. O margine frontală împiedică ca laptop-ul să alunece.

 Preț și disponibilitate

Logitech Cooling Pad N200 va fi disponibil în Europa începând cu luna iunie la un preț recomandat de 39,99 Euro.

 Logitech CoolPad N200