Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

Prima pagina » Noutati » Mozilla lansează oficial versiunea 5.0 a browser ului Firefox

Mozilla lansează oficial versiunea 5.0 a browser-ului Firefox

22 iunie 2011
Recent lansat, Mozilla Firefox 5 este disponibil acum, în mod oficial, în peste 70 de limbi. Update-ul aduce peste 1000 de îmbunătățiri față de versiunile disponibile pe canalele Beta și Aurora.
Mozilla lansează oficial versiunea 5.0 a browser-ului Firefox

Noul Firefox oferă suport pentru animațiile CSS, permițând dezvoltatorilor să creeze site-uri și aplicații Web mai complexe. Logica conexiunii idle HTTP a fost îmbunătățită, precum și JavaScript, memorie și performanța de networking. Alte caracteristici includ suport standard pentru HTML5, XHR, MathML și SMIL.

Cea mai nouă versiune, Firefox 5.0 Build (lansată după 7 versiuni beta) este disponibilă pentru Windows, Mac OS, Linux 32/64 bit și Android. Cei care au deja instalat Firefox-ul pot folosi update-ul integrat făcând un click pe tab-ul Help, selectând meniul About Firefox și apoi selectând Check for Updates. Utilizatorii de Firefox pe Android vor primi o notificare pentru a face un update la cea mai recentă versiune.

Firefox 5.0 are puține caracteristici deoarece Mozilla a trecut la o nouă abordare a lansarii versiunilor browser-ului Firefox, astfel noile versiuni sunt așteptate din 6 în 6 săptămâni. Firefox 6 este așteptat să apară în luna august.

 Sursa: techspot.com